Sertifioitu

Supply Chain Manager

Koulutuksesta

Suhtaudutko intohimoisesti logistiikkaan ja toimitusketjuihin? Oletko jo alalla, vai haluatko aloittaa työskentelyn logistiikan, huolinnan ja toimitusketjujen parissa? Haluatko kehittää taitojasi logistiikan ja toimitusketjujen suhteen? Tämän koulutuksen kautta opit parantamaan logistiikan ja toimitusketjujen prosesseja. Koulutuksessa keskitytään logistisen virran tehokkuuteen yhdistettynä kestävyyteen.

Koulutus koostuu neljästä kurssimoduulista: 1.Ekonomia, 2. Kuljetus, 3. Varastointi, suunnittelu ja ostot, 4. Asiakas, tuotanto ja johtaminen. Moduulit tarjoavat perustiedot, joiden avulla voit työskennellä logistiikka- ja toimitusketjuympäristössä.

Suoritettu koulutus antaa varman pohjan uutta työtä varten johdon, logistiikan, huolinnan ja toimitusketjujen parissa, tai auttaa syventämään nykyistä rooliasi alalla. Koulutus sisältää prosesseja logistiikkavirran optimoimista varten. Voit työskennellä sekä suurissa että pienissä yrityksissä, perusperiaatteet ovat samat. Koulutus tarjoaa pätevyyden toimia logistiikan ja toimitusketjujen johtotehtävissä. Kun hallitset kaikki kurssimoduulit, voi sinulle aueta uusi tulevaisuus Supply Chain Managerina.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 6–8 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioidun Supply Chain Manager -koulutuksen hinta on 1254 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 314 euroa per moduuli.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy