Kysymykset ja vastaukset

Academy Online vastaa mielellään kysymyksiisi. Alta löydät meiltä useimmin kysytyt kysymykset. Voit esittää kysymyksiä myös oikeassa alakulmassa olevalle chatbotti Leolle. Jos Leo ei osaa vastata kysymyksiisi tai haluat ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Minkä kielisiä ammatillisia koulutuksia Academy Online tarjoaa?
Tammikuusta 2024 alkaen tarjoamme ammatillisia koulutuksia kaikilla pohjoismaisilla kielillä, saksaksi, puolaksi ja englanniksi sekä myöhemmin vuoden 2024 aikana myös hollanniksi.


Kuinka voin rekisteröityä?
Voit rekisteröityä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi tai täyttämällä ja lähettämällä verkkosivustollamme olevan lomakkeen. Tarvitsemme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tiedon siitä, kuinka haluat maksaa. Kun maksusi on saapunut meille, pääset koulutukseen kirjautumissähköpostin avulla ja voit aloittaa opinnot.

Mitä todistus ja tutkintotodistus tarkoittavat

Ammatillisen koulutuksen suorittamisesta hyväksytysti annetaan todistus tai sertifiointi. Kaikkiin ammatillisiin koulutuksiin sisältyy palautustehtäviä ja kokeita. Sertifiointia käytetään osoittamaan, että henkilö on saavuttanut tietyn kompetenssitason kyseisellä alalla. Sertifioinnin suorittavat pätevät opettajamme ja koulutusjohtajamme.

Miten koulutus maksetaan?

  • Maksu etukäteen ennen jokaista moduulia
  • Maksu etukäteen yhdellä kertaa ennen koko koulutuksen aloittamista

Milloin saan todistuksen koulutuksesta?

Todistus/tutkintotodistus myönnetään vasta, kun maksu on kokonaan suoritettu ja koulutuksen kaikki kokeet on suoritettu hyväksytysti.

Kuinka kauan minulla on pääsy koulutusmateriaaliin?

Sinulla on pääsy kurssiportaalissa kuhunkin moduuliin vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Kuuluuko koulutuksiin kurssikirjallisuutta?

Kaikki oppimateriaali on saatavilla digitaalisesti kurssiportaalissa. Koulutuksiin ei siis tarvitse opiskella muuta kirjallisuutta.

 

GDPR

Kun rekisteröidyt kurssille, Academy Online koulutuksen tarjoajana rekisteröi nimesi ja sähköpostiosoitteesi asiakasrekisteriinsä. Näin voimme pitää sinuun yhteyttä ja tarjota sinulle asianmukaista palvelua koulutusjaksosi aikana. Rekisteröitymällä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietojasi edellä mainitun mukaisesti.

Harjoittelu

Suurin osa koulutuksistamme suoritetaan täysin verkossa. Joissakin koulutuksissa vaaditaan joidenkin viikkojen käytännön kokemusta alalta, jotta koulutus voidaan suorittaa loppuun ja siitä voidaan myöntää todistus. Työharjoittelupaikka on järjestettävä itse. Harjoittelu voidaan kuitenkin hyväksilukea jo olemassa olevan käytännön kokemuksen perusteella, mikäli opiskelijalla on dokumentoitua aiempaa kokemusta.

 

Academy Online Suomi
  info@academyonline.fi