Arvostelut

Kaikki ammatilliset kurssimme ja opettajamme ovat käyneet läpi yrityksen laadunvarmistuksen. Kuuntelemme herkällä korvalla oppilaidemme mielipiteitä heidän suorittamistaan kursseista ja käytämme viiden pisteen asteikkoa, jolla oppilaat arvioivat kokonaiskokemusta koulutuksesta, kommunikaatiota opettajan kanssa ja tukipalveluja sekä pyydämme heiltä myös sanallista palautetta.

Tervetuloa opiskelijaksi Academy Onlineen!  


Yrittäjä

"Parasta koulutuksessa olivat luennot ja se, että sai kuunnella eikä tarvinnut lukea niin paljon. Tehtävien ja luentojen yhdistelmä oli erittäin hyvä. Kiitosta myös siitä, että sai tarvittaessa nopeasti apua ja vastauksia."

Projektipäällikkö

"Olen erittäin tyytyväinen! Minusta koulutus soveltuu todella hyvin niille, jotka käyvät töissä ja haluavat samalla opiskella työn ohessa, mutta eivät ehdi olla mukana säännöllisillä tunneilla. Pystyin tekemään kaikki tehtävät omaan tahtiin silloin, kun se parhaiten sopi."

Sommelier

"Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen tätä kurssia muillekin! Aivan mahtavaa, että luennot pystyi kuuntelemaan omaan tahtiin, joten opiskelun voi yhdistää kokopäivätyöhön. Parasta oli opintojen rakenne/lähestymistapa. Opinnoista sai selkeän kokonaiskuvan ja tieto oli helposti omaksuttavassa muodossa."

Myyntipäällikkö

"Kiitos, minusta on tullut viisaampi ja parempi johtaja! Kouluttaja oli inspiraation lähde ja jakoi hyvää energiaa koko koulutuksen ajan ja häneltä saaduissa palautteissa. Koulutuksen eri osa-alueet oli helppo omaksua ja rakenne oli mielestäni selkeä, riitti että pääsi jyvälle opintojen rakenteesta. Aloin käyttämään koulutuksessa oppimiani asioita suoraan päivittäisessä työssäni."

Myyntipäällikkö

"Erittäin hyvä koulutus! Oli hienoa, että opin etsimään tietoa itse ja mielestäni opettaja on ollut tosi hyvä. Tehtäviin sai nopeasti palautetta ja hyviä pohdintoja. Luennot ovat olleet erittäin hyviä ja antoisia."

Opiskelija- ja opettaja-avustaja

"Hyvä koulutus ammattitaitoisen kurssin vetäjän kanssa. Opin paljon aiheesta. Hyvää oli, että sai opiskella omaan tahtiin ja silti pystyi tekemään töitä normaalisti. Lähetettyihin tehtäviin sai nopeasti palautetta. Uuden moduulin tilaus kävi nopeasti."

Academy Online Suomi
  info@academyonline.fi