Arvostelut

Kaikki ammatilliset koulutuksemme ja opettajamme ovat käyneet läpi yhtiön laadunvarmistuksen. Olemme herkkiä opiskelijoiden mielipiteille heidän osallistumistaan ​​koulutuksista ja käytämme viiden pisteen asteikkoa, jossa he arvostelevat jokaista koulutusta ja kirjoittavat muutaman rivin koulutuksen kokemisesta, opettajan dialogista ja tukiosaston palvelusta.

Jotkut koulutukset ovat uusia, eikä niissä ole vielä jatko-opiskelijoita, mutta pyydämme arvioita jatkuvasti.

Tervetuloa opiskelijaksi kanssamme Academy Onlineen!


Yrittäjä

"Parasta koulutuksessa olivat luennot ja se, että sai kuunnella eikä lukea niin paljon. Se, että se oli sekoitus tehtävi ja luentoja, se oli erittäin hyvä. Se, että sai nopeasti apua ja vastauksia tarvitsemaasi."

Projektipäällikkö

"Erittäin tyytyväinen! Minusta se soveltui todella hyvin niille, jotka työskentelevät ja haluavat samalla opiskella rinnalla, mutta eivät ehdi mukauttaa koulutunteja. Siksi ajattelin, että oli joustavaa tehdä kaikki tehtävät itse omalla tahdilla ja silloin, kun se sopii parhaiten."

Sommelier

"Äärimmäisen tyytyväinen ja suosittelen tätä kurssia muillekin! Aivan mahtavaa, että luennot tehtiin omaan tahtiin, jota voit yhdistää kokopäivätyöhön. Parasta on ulkoasu. Se antoi selkeän näkemyksen ja helposti omaksuttavan."

Myyntipäällikkö

"Kiitos, minusta on tullut viisaampi ja parempi johtaja! Håkan kouluttajana on inspiraation lähde ja antaa energiaa koko koulutuksen ajan ja annetusta palautteesta. Helppo tapa omaksua eri osat, mielestäni rakenne oli selkeä. piti vain perehtyä siihen, millainen asennus oli. Aloin käyttää osia, jotka kävimme läpi suoraan päivittäisessä työssäni."

Myyntipäällikkö

"Erittäin hyvä koulutus! Hyvä, että olen oppinut etsimään tietoa itse ja mielestäni opettaja on ollut uskomattoman hyvä. Saat nopeita vastauksia tehtäviisi ja hyviä pohdintoja mukaan. Luennot ovat olleet erittäin hyviä ja palkitsevia ."

Opiskelija- ja opettaja-avustaja

"Hyvä koulutus ammattitaitoisen kurssin vetäjän kanssa, opetti paljon aiheesta. Hyvä, että saa lukea omaan tahtiin ja silti jaksaa työskennellä. Nopeaa palautetta tehtäviä lähetettäessä. Nopeaa käsittelyä uutta moduulia tilattaessa."

Academy Online Finland
info@academyonline.fi