Sertifioitu

Ravintoneuvoja
kasvisruokavalio

Koulutuksesta

Onko intohimosi terveys, hyvinvointi ja kestävä ruokavalio?
Silloin kasvisruokavalioihin erikoistunut ravintoneuvojakoulutuksemme on täydellinen askel urasi aloittamiseen.

Opit paitsi perusteet myös erikoistietoa kestävästä ruokavaliosta, keskittyen ympäristöön ja terveyteen. Koulutus avaa oven johtavaksi asiantuntijaksi kestävän ja ympäristöystävällisen ruokakulttuurin alalla.

Käytännön harjoitusten kautta opit kasvisruokavalioista, niiden vaikutuksista kehoon ja niihin liittyvistä erityisistä ravintoaineiden tarpeista. Opit ymmärtämään, miten ruokavalio vaikuttaa ympäristöön ja miten voit edistää kestävää elämäntapaa. Ruoan ympäristövaikutukset ovat tänä päivänä ajankohtainen aihe ja sen asema vahvistuu tulevaisuudessa entisestään. Erikoistumisesi tekee sinusta halutun asiantuntijan työmarkkinoilla, tarjoten mahdollisuuksia esimerkiksi yksityisellä sektorilla, terveydenhuollossa ja yrityssektorilla työskentelemiseen.

Saat syvällisen ymmärryksen ravitsemustieteestä sekä makro- että mikrotasolla. Opit luomaan ravitsemuksellisesti tasapainoisia ruokavalioita, sovittamaan suunnitelman erilaisiin tarpeisiin ja ennaltaehkäisemään stressiin ja muihin terveysongelmiin liittyviä ongelmia.

Koulutuksen syventävässä osiossa tutustut erilaisiin kasvis- ja vegaaniruokavalioihin, niiden kehollisiin vaikutuksiin ja opit, kuinka voit soveltaa näitä tietoja erilaisissa tilanteissa ja ruokavalioiden suunnittelussa.

Muuta maailmaa opastamalla muita kohti parempia ruokailutottumuksia ja ole asiantuntija, jota yhteiskunta tarvitsee edistämään terveyttä ja kestävyyttä!

Ilmoittaudu tänään ja ota ensimmäinen askel kohti antoisaa uraa kasvipohjoiseen ruokavalioon erikoistuneena ravintoneuvojana!

Koulutus kestää noin 15 viikkoa täysipäiväisinä opintoina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Koulutuksen hinta on 1750 euroa. Voit maksaa sen kahdella eri tavalla: Koko summa laskulla tai etukäteen per moduuli 292 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja

Sonja Ruohonen

  • Personal trainer
  • Liikuntatieteiden maisteri
  • Luonnontieteiden kandidaatti
  • Ryhmäliikunnanohjaajakouluttaja
  • Sirkuspedagogi

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy