Sertifioitu

Life Coach

Koulutuksesta

Oletko kiinnostunut työskentelemään erilaisissa ympäristöissä, kuten yksilöiden, ryhmien ja työpaikkojen parissa sekä vapaa-ajan sektorilla, kuten leireillä tai päivätoiminnassa?

Life coachina johdat tällaista toimintaa monipuolisella tavalla sekä välität terveellistä ja hyvinvoivaa näkemystä terveydestä, jotta yksilö voisi hyvin sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Koulutus perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin (NNR) ja tieteelliseen perustaan kansallisille terveyssuosituksille.

Nykypäivän yhteiskunta asettaa korkeita vaatimuksia yksilöille, samalla kun pyrimme kohti terveellisempää elämää ja hyvinvointia läpi elämänkaaren. Life coachina olet mukana vaikuttamassa yhteiskuntaamme ja saat työskennellä terveyden edistämisen, ravitsemuksen, hyvinvoinnin ja terveen elämänasenteen parissa.

Life coachina työskentelet pääasiassa terveiden ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat kannustusta terveellisempään elämäntapaan ja haluavat tehdä useampia terveellisiä valintoja arjessaan voidakseen hyvin.

Koulutuksessa keskitytään terveen ja hyvän elämän perusteisiin kaikilla kehon ja mielen osa-alueilla. Saat työkalut terveyttä edistävään ravitsemukseen, tietoa siitä, miten keho toimii fyysisesti ja psyykkisesti, liikunta- ja aktiivisuussuosituksia terveellisen elämäntavan ylläpitämiseksi sekä kehon toimivuuden tukemiseksi. Opit myös stressinhallintaa, miten keho reagoi stressiin ja miten stressiä voidaan hallita eri keinoilla. Opit tunnistamaan, miten kehon erilaiset signaalit toimivat eri tilanteissa, esimerkiksi miten mieli vaikuttaa, kun olemme iloisia, surullisia tai stressaantuneita. 

Myös erilaisten hormonien vaikutus kehoon on osa opintoja. Käsittelemme myös kommunikaation ja valmennuksen työkaluja, painottaen ihmisten ohjaamista kohti terveellisempää ja hyvinvoivampaa elämäntapaa. Käsittelemme myös kansallisia terveyssuosituksia ja sitä, miten näitä asioita käsitellään alueellisella ja kansallisella tasolla.

Life coachin tärkein tehtävä on auttaa ihmisiä voimaan paremmin!

Koulutus kestää noin 4 viikkoa täysipäiväisinä opintoina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Koulutuksen hinta on 1220 euroa. Voit maksaa sen kahdella eri tavalla: Koko summa laskulla tai etukäteen per moduuli 305 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja

Sonja Ruohonen

  • Personal trainer
  • Liikuntatieteiden maisteri
  • Luonnontieteiden kandidaatti
  • Ryhmäliikunnanohjaajakouluttaja
  • Sirkuspedagogi

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy