Sertifioitu

KKT-terapeutti

Koulutuksesta

Palatko halusta auttaa ihmisiä, tahdotko auttaa heitä voimaan fyysisesti paremmin ja antaa heille siihen keinot? Sitten olet löytänyt oikean koulutuksen.

Koulutettuna KKT-terapeuttina voit työskennellä auttaaksesi ihmisiä, jotka kärsivät ahdistuksesta, unettomuudesta, stressistä, voimattomuudesta yms. antamalla heille tarvittavat työkalut muuttaakseen näkökulmansa ja tapansa katsoa itseään. Koulutuksessa keskitytään niihin 12 työkaluun, joihin kognitiivinen käyttäytymisterapia pohjaa, sekä siihen kuinka keskustella asiakkaan kanssa, ja mitä keskusteluissa tulee ottaa huomioon.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 4 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioidun KKT-terapeutin koulutuksen hinta on 1112 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 186 euroa per moduuli.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy