Sertifioitu

Keskusteluterapeutti

Koulutuksesta

Haluatko luoda mahdollisuuksia ja edellytyksiä omakohtaiselle kehittymiselle? Siinä tapauksessa keskusteluterapeutin koulutus on sinun juttusi. Keskusteluterapeutti on hyvin kysytty ammattinimike, joka työskentelee mm. sekä yksilö- että parikeskusteluiden parissa, kuten myös perhe- ja ryhmäkeskusteluiden äärellä. Vastavalmistuneena keskusteluterapeuttina tapaat erilaisia ihmisiä, kukin yksilöllisine taustoineen ja tarpeineen.

Keskusteluterapeutti käyttää keskustelua työvälineenään myötävaikuttaakseen yksiöiden henkilökohtaiseen kehitykseen, ja auttaa ihmisiä tunnistamaan ongelmansa ja löytämään mahdolliset ratkaisut. 

Joskus ihminen ajautuu tienhaaraan. Seuraavan askeleen pohtiminen yksin voi olla vaikeaa ja yksilö saattaa kaivata tukea muutoksessa. Siinä tapauksessa keskusteluterapeutin koulutus on sopiva juuri sinulle. Keskusteluterapeuttina pääsette yhdessä asiakkaan kanssa tutkimaan psykologisia käyttäytymiskaavoja ja prosesseja.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 10 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioidun keskusteluterapeutin koulutuksen hinta on 1478 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 165 euroa per moduuli.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta

Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.


Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy