Sertifioitu

Keskusteluterapeutti

Koulutuksesta

Haluatko luoda mahdollisuuksia ja olosuhteita ja edistää henkilökohtaista kehitystä? Sitten keskusteluterapeutti on sinua varten. Keskusteluterapeutti on kysytty ammattirooli, joka toimii mm. henkilökohtaiset keskustelut, perhekeskustelut, parikeskustelut ja ryhmäkeskustelut. Vastavalmistuneena keskusteluterapeuttina tapaat erilaisia ​​ihmisiä, joista jokaisella on ainutlaatuinen historia ja yksilölliset tarpeet. Keskusteluterapeutti käyttää keskustelua työkaluna henkilökohtaiseen kehitykseen auttamalla ihmisiä tunnistamaan ongelmansa ja keksimään mahdollisia ratkaisuja. Joskus päädyt risteykseen ja sitten joudut selvittämään, mihin suuntaan sinun on mentävä, ja voi olla vaikeaa selvittää asiaa itse ja haluta tukea muutosprosessiin. Silloin keskusteluterapeutin koulutus on sinulle sopiva, jossa tutkit yhdessä potilaan kanssa mitattavissa olevia psykologisia malleja ja prosesseja.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 10 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun keskusteluterapeutin koulutuksen hinta on 1584,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 176,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 152,00
euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy