Sertifioitu

Joogaopettaja

Koulutuksesta

Haluatko ottaa askeleen opiskelijasta opettajaksi? Joogaopettajaksi tuleminen ei tarkoita vain ammatillisen koulutuksen saamista, se on myös upea matka itsesi kanssa.
Tämän koulutuksen jälkeen voit antaa tunteja freelancerina, hakea joogaopettajan työhön tai ehkä toteuttaa unelmaasi avaamalla oman studion. Kaikki on mahdollista!
Tällä koulutuksella opit joogan perusteet. Opit perusasennot, vinyasan (sekvenssit) ja oppitunnin rakentamisen. Saat tietoa erilaisista kehoista, iästä tai tunteista, jotka voivat ilmetä opiskelijoissa. Kehität "opettajan silmää" ja hankit tietoa siitä, kuinka kommunikoida suullisesti, jotta oppilaat voivat keskittyä. Kaiken tämän kehittämiseksi hankit tietoa joogan teoreettisen osan, anatomian, mindfulnessin, joogafilosofian, kehon kielen ja käyttäytymisen kautta.
Kokeen jälkeen olet täysin valmis opettamaan joogaa oman suhteesi kautta.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Joogaopettajan koulutuksen hinta on 1 941,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 485,00 euroa. Osittainen maksu 12 kuukaudelta 182,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy