Sertifioitu

Joogaopettaja

Koulutuksesta

Miksi kouluttautua Sertifioiduksi Joogaopettajaksi?

Haluatko työskennellä kiinnostuksen kohteesi parissa ja ansaita elantoa joogaopettajana? Haluatko tehdä harrastuksestasi ammatin? Tai ehkä sinua kiinnostaa joogaopettajakoulutuksen intensiivisyys, ja etsit kokonaisvaltaisia kokemuksia joogasta, ja itsestäsi. Tai ehkä rakastat joogaa yli kaiken ja haluat ottaa seuraavan askeleen. Joka tapauksessa, olet saapunut oikeaan paikkaan!

Suoritettuasi Sertifioitu Joogaopettaja -koulutuksen, voit:

·       ohjata joogatunteja itsenäisesti / free lancerina

·       hakea joogaopettajan töitä

·       toteuttaa unelmasi omasta joogastudiosta

·       ymmärtää syvemmin kiehtovaa joogapraktiikkaa ja tehostaa omaa harjoittamistasi

Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Anna meidän opettaa sinulle joogan perusteet, ja se mitä sinun täytyy aloittaaksesi tietää.

Joogalla on juuret antiikin historiassa (yli 3000 vuoden ajalta), ja syvä sielullinen yhteys. Joogaopettajat ovat vuosisatojen ajan välittäneet joogan ja joogafilosofian uniikkia tietoutta. Joogaopettajakoulutuksen aikana opit tuntemaan itsesi ja kuuntelemaan sisäistä ääntäsi. Saat syventävää tietoa joogafilosofiasta, joka on paljon enemmän kuin pelkkiä fyysisiä liikkeitä ja asentoja.

Joogaopettajaksi opiskelu ei tarkoita pelkkää ammattikoulutuksen hankkimista, vaan lisäksi pääset aloittamaan kiehtovan matkan itseesi. Tämän koulutuksen aikana opit olennaiset asiat joogasta. Opit kaikki perusasennot, ja sen kuinka luodaan joogasarjoja (vinyasa) ja koostetaan onnistunut ja miellyttävä joogatunti.

Lisäksi opit ohjaamaan oppilaitasi tehokkaasti, räätälöimään asentoja heille sopiviksi, sekä käsittelemään tunteita, joita voi nousta pintaan harjoituksia tehtäessä. Pääset kehittämään myös kommunikaatiovalmiuksiasi auttaaksesi oppilaita keskittymään tunnin aikana. Opit ohjaamaan syvän rauhan ja itseluottamuksen kautta, niin että oppilaat saavat tunneiltasi rauhan, sisäisen voiman ja henkilökohtaisen kehittymisen kokemuksia.

Opetusvalmiuksiasi vahvistaaksesi saat kattavat teoreettiset tiedot jooga-anatomiasta, joogafilosofiasta, joogan kahdeksasta haarasta, chakra-järjestelmästä, nadi-kanavista, hienovaraisesta energiasta, hengitystekniikoista, meditaatiosta, mindfulnessista, hyväksynnästä ja itsemyötätunnosta. Opit kuinka ottaa oppilaasi vastaan ja kommunikoida heidän kanssaan eri tavoilla, ja kuinka kehonkieli ja käyttäytyminen voi paljastaa epätasapainoisuuksia oppilaittesi kehoissa.

Koulutuksen suoritettuasi olet valmis opettamaan joogaa oman ymmärryksesi ja kokemuksesi pohjalta, jossa jooga on sinulle elämänfilosofia ja elämäntapa.

Tämän koulutuksen tyyli on Vinyasa-Jooga pohjautuen Astangajoogaan. Vinyasa-joogan liikkeitä ohjataan hengityksen kautta. Tämä joogatapa on hyvä ja lavea, aloittelijalle sopiva tyyli, jonka intensiteettiä voi vaihdella harjoittajien valmiuksien mukaan. Voit myöhemmin täydentää osaamistasi muilla joogamuodoilla.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 6 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioitu Joogaopettaja -koulutuksen hinta on 2150 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 538 euroa per moduuli. Kaikki maksut sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy