Sertifioitu

Innovaatiojohtaja

Koulutuksesta

Haluatko ratkaista ongelmia toimintaympäristössäsi? Elätkö uusien ideoiden ympäröimänä? Vai haluatko ryhtyä itse idealähteeksi? Innovaatiojohtajana hallitset uusien ideoiden kehittämisen ja toteuttamisen, sekä osaat johtaa muita innovaatioprosessissa. Koulutuksen aikana saat käyttöösi toimivia työkaluja ideoitten läpiviemiseksi ajatustasolta konkreettiseksi todellisuudeksi.

Innovaatiojohtajan koulutus koostuu neljästä kurssimoduulista: ideoitten luominen, innovaatiometodit, innovatiivinen johtaminen, sekä innovaation toteuttaminen. Saat hankittua perustavanlaatuisen osaamisen innovaatioiden käynnistämiseksi, sekä innovaatioitten kanssa työskentelevien organisaatioiden ja ryhmien johtamiseksi.

Koulutus tarjoaa tietoutta innovatiivisesta johtajuudesta. Voit hyödyntää osaamistasi työntekijänä yritysmaailmassa, tai yksityisyrittäjänä riippumatta yrityksen koosta, sekä myös julkisen sektorin innovaatioprojekteissa. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ajatella uusin tavoin, luoda uniikkia arvoa ja kehittää olemassa olevia prosesseja. Kurssimetodit auttavat sinua kehittämään ja parantamaan organisaatioita, joiden kanssa työskentelet. Innovaatioprosessi on samankaltainen yrityksen koosta riippumatta. Koulutuksesta saamaasi osaamista voit hyödyntää etsiessäsi uutta työpaikkaa, laajentaessasi nykyistä rooliasi, tai perustaessasi oman yrityksen. Innovaatiojohtaja-koulutuksen hyväksytyksi suorittamiseksi sinun tulee hallita kaikki kurssimoduulit.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 4–6 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioitu Innovaatiojohtaja -koulutuksen hinta on 1254 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 314 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen
Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy