Ilmoittautuminen ja maksu

Rekisteröinti

Hakemus tehdään kirjallisena. Helpoin tapa ilmoittautua on täyttää koulutussivun alareunassa oleva lomake. Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen info@academyonline.fi. Hakemuksen lähettäessä hyväksyt, että käsittelemme henkilötietojasi rekisteröinnin aikana.

Tarvitsemme etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, tiedon siitä, mihin koulutukseen haluat ilmoittautua ja minkä maksutavan valitset.

Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Kun olemme vastaanottaneet maksusi, lähetämme sinulle tervetuloviestin ja pääset kurssiportaaliin. Tämän jälkeen voit aloittaa opinnot.


Maksu

Hinnat löydät kunkin koulutuksen sivulta. Maksuvaihtoehtoja on kaksi: koko koulutuksen laskutus kertamaksuna ​​etukäteen tai moduulikohtainen laskutus ennen kunkin moduulin aloittamista.

Hinta sisältää kaiken tarvittavan: kurssimateriaalit (näyttötallenteet, kuvat, tekstit, harjoitus- ja palautustehtävät sekä kokeet), jatkuvan tuen sähköpostitse opettajaltasi ja tukitiimiltä sekä todistusten/tutkintotodistusten myöntämisen ja lähettämisen sähköpostitse.


Tuki ja kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, maksamisesta tai meneillään olevista opinnoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi ja kuvaile asiasi, niin otamme sinuun yhteyttä.


Academy Online Suomi
  info@academyonline.fi