Sertifioitu

päällikkö

Koulutuksesta

Kiinnostaako sinua vastuu esimiesten tukemisesta ja johtamisesta? Haluatko sitouttaa ja motivoida johtoryhmän jäsenen roolissa? Haluatko olla ajava ja aktiivinen talouslähtöisenä työntekijänä toiminnan ylimmälle johdolle? 

Roolisi henkilöstöpäällikkönä on päätarkoituksena sitouttaa työntekijät ja johtajat kasvamaan ja kehittymään! Tämä on yrityksen tärkein voimavara. Tässä ammatillisessa koulutuksessa on ensisijaisen tärkeää antaa sinulle työkaluja menestyä kehittävässä työssä, saada sinut tuntemaan olosi turvalliseksi roolissasi ja pitämään oman yrityksen visio, tavoitteet ja strategiat kaiken työn perustana. Käsittelemme vastuun HR-päällikön roolissa, joka koostuu myös vaikeista päätöksistä ja keskusteluista. Saat johtamistyökaluja, vankka apu päivittäiseen johtamiseen. 

Keskitymme kehittämään ja luomaan strategioita hyvän sosiaalisen kestävyyden, terveiden arvojen sekä käyttäytymisen puolesta yritystoiminnassa. Jokainen voi antaa parannusehdotuksia niin menestymiseen kuin vastoinkäymisissä. On tärkeä toimia esimerkillisenä. Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kantaa vastuuta HR-päällikkönä useilla eri aloilla ja eri toiminnoissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä houkuttelevaksi ja tarvittavaksi johtajaksi kaikkiin yrityksiin. 

Käsittelemme aiheet aktiivinen johtaminen, tärkeät työnoikeuden määritelmät, prosessin johtaminen, tiimien johtaminen, strategisen osaamisen kehittäminen ja strateginen laatukehitys HR-työssä. Painopiste on johtamisrooli strategisessa suunnittelussa ja käytännössä. 

Tässä sinulle mahdollisuus kehittyä! Eikö kuulostakin hyvältä? Koulutus sopii erinomaisesti sinulle, jos olet työskennellyt esimiehenä tai vastuuhenkilönä, alalla ei ole väliä. Jos olet kiinnostunut HR:stä ja haluat uusia haasteita joissa keskiössä on ihminen. Koulutus sopii erinomaisesti sinulle, jos olet työskennellyt HR-tehtävissä HR-asiantuntijana, -koordinaattorina tai HR-liikekumppanina ja haluat edetä saamalla lisää vastuuta ja vaikutusvaltaa.

 Opinnot sisältävät noin 18-20 viikkoa päätoimisia opintoja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioitu Henkilöstöpäällikkö-koulutuksen hinta on 3384 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohti 564 euroa etukäteen tai osamaksulla 12 kk 301 e/kk.  Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Maksut tulee olla maksettu ennen tutkintotodistuksen saamista.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta

Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan vapaavalintaiseen tahtiin.


Koulutusjohtaja

Hanna Rönnblom

Kasvatustieteen maisteri

Yrittäjä ja Erityisasiantuntija

Vuosien kokemus kouluttamisesta, valmennuksesta, konsultoinnista ja johtamisesta.

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy