Sertifioitu

Art Director

Koulutuksesta

Tässä koulutuksessa käymme läpi Art Directorin roolia ja työtä. Koulutus on laadittu aidon työprosessin mukaiseksi toimeksiannon alusta loppuun, ja se on jaettu neljään osioon. Jokaisen osion alussa on teoreettinen osuus sekä luento, jota seuraa käytännön työskentely harjoitusten muodossa. Harjoituksia seuraa kirjallinen ja henkilökohtainen palaute jätetystä materiaalista. Voit työskennellä omaan tahtiisi ja tehdä harjoituksia aina seuraavaan kurssiin saakka. Harjoitukset ovat osin yleisluontoisia ja osin omasta lähestymistavastasi valittuja – riippumatta siitä, suuntaudutko webbiä, mainoksia vai puhdasta suunnittelua kohti.

Koulutuksen tarkoituksena on antaa perustaidot ja valmiudet Art Directorina työskentelemiseksi. Saat ymmärryksen Art Directorin roolista ja hallitset työkalut designprojektin suunnittelua ja toteutusta varten. Koulutus on tarkoitettu kaikille, joilla on jonkinlaista taustaa suunnittelusta ja mielenkiintoa luovaa työtä kohtaan. Pääset kehittämään ideoitasi alkuvaiheesta hiottuun lopputulokseen, joten on hyödyllistä, jos sinulla on kokemusta ja pääsy tietokoneohjelmiin kuten Adobe CS tai Sketch.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 4 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioitu Art Director -koulutuksen hinta on 1334 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 336 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy