Sertifioitu

Järjestelmänvalvoja

Koulutuksesta

Oletko intohimoinen palveluun? Oletko jäsennelty, perusteellinen ja haluat olla kunnossa? Silloin hallinto on sinulle ammatti ja meillä on koulutus, joka vie sinut sinne. Meillä voit opiskella ehtojesi mukaista ammatillista koulutusta, todella laajaa koulutusta.Ylläpitäjät ovat käytettävissä useimmilla toimialoilla ja voit työskennellä sekä yksityisesti että julkisesti. Lisäksi tehtävät sinänsä vaihtelevat. Kaikkea talousasioista ostoon, myyntiin, tilauksiin ja laskuihin henkilöstöasioihin ja asiakashallintaan. Se, mikä on ominaista järjestelmänvalvojan tehtäville, riippuu siitä, millä alueella valitset työskennellä. Koulutuksellamme saat luonnollisesti mahdollisuuden kehittää itseäsi järjestelmänvalvojan tehtäviin liittyvissä asioissa. Jos haluat myöhemmin uppoutua ja jatkaa urallasi, tämä on koulutus, joka on antanut sinulle pohjan jatkaa opinnoissasi. Koulutuksemme avulla saat kaiken tiedon, jota tarvitset voidaksesi työskennellä järjestelmänvalvojana.

Koulutus kattaa noin 6-8 viikon päätoimiset opinnot.

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun järjestelmänvalvojan koulutuksen maksu on 1113 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, Moduulia kohden etukäteen hintaan 371 euroa, Osittainen maksu 12 kuukauden ajalta 102 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät arvonlisäveron.

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Rehtori
Peter Thuresson
Taloustieteen maisteri

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy