Sertifioitu

Yrittäjä

Koulutuksesta

Onko sinun aika ryhtyä menestyväksi yrittäjäksi?

Yrittäjyyskoulutus, joka koostuu 4 kurssimoduulista, Yrityksen perustaminen (2 moduulia) ja Yrityksen pyörittäminen (2 moduulia) antaa sinulle tiedot, joita tarvitset oman yrityksen perustamiseen ja johtamiseen.

Koulutuksen aikana saat kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, mitä yrityksen perustaminen ja johtaminen askel askeleelta tarkoittaa. Koulutus auttaa sinua siirtymään liikeideasta käytännössä aloittamiseen ja sitten kehittämään liiketoimintaasi. Jokainen kurssimoduuli sisältää monia erilaisia ​​aineita, jotka sinun tulee hallita yrittäjänä. Alta löydät yksityiskohtaisen opetussuunnitelman neljälle kurssimoduulille.

Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, sekä kun saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaali sisältää harjoituksia ja tehtäviä, joiden avulla voit jatkuvasti varmistaa, että olet käyttänyt materiaalia hyvällä tavalla.

Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4-5 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Yrittäjä koulutuksen hinta on 1 329,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 332,00 euroa. Osittainen maksu 12 kuukaudelta 120,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy