Sertifioitu

Vegaani ravitsemusterapeutti

Koulutuksesta

Oletko intohimoinen terveydestä ja hyvinvoinnista ja haaveiletko urasta vegaaniravitsemusterapeuttina keskittyen kestävään ruokavalioon?
Sertifioidun vegaaniravitsemusterapeutin lisäksi koulutus antaa sinulle ammattinimikkeen, joka sisältää erityisosaamista kestävän ruokavalion neuvonnasta ympäristöön ja terveyteen keskittyen. Tämä tulostetaan kokeen suorittamisen jälkeen saamaasi todistukseen.
Kuudesta kurssimoduulista koostuva koulutus käsittelee kaikkia vegaaniruokavalion ammattilaiseksi tarvittavia aineita, ja ylimääräisen ammattinimikkeen kautta sinulla on mahdollisuus olla markkinoiden ehdottomalla kärkilistalla. kestävä ruokavalio ympäristön ja terveyden kannalta.
Nyky-yhteiskunta on yhä enemmän tietoinen siitä, kuinka ruokavalio vaikuttaa ympäristöömme. Sinulla on valtavat tiedot kestävästä ruokavaliosta. Juuri tätä yhteiskunta huutaa juuri nyt, vetovoimasi työmarkkinoilla on korkea.
Et tarvitse aiempaa tietoa, mutta saat tarvitsemasi työkalut koulutuksen aikana. Kurssin ensimmäisessä osassa opiskelet täsmälleen samoja moduuleja sertifioidulle ravitsemusterapeutille. Näin saat käsityksen kehon toiminnasta ja saat kaikki perustaidot, joita tarvitset erikoistuaksesi.
Erikoisosassa luetaan nimenomaan vegaaniruokavaliosta, vegaaniruokavalion eri varianteista ja siitä, miten kasvisruokavalio vaikuttaa kehoon ja mitä erityisiä ravintotarpeita keho tarvitsee vegaaniruokavalioon. Miten ruokavalio vaikuttaa ympäristöömme ja miten ruokavaliolla voi vaikuttaa kohti kestävää elämäntapaa.
Katamme myös luomu- ja lähiruoat. Se, miten itse pienessä taloudessa voi vaikuttaa ruokavalioon kohti ympäristöystävällisempää elämäntapaa.
Luet myös laajemmin, miten kestävän ruokavalion vaikutukset ympäristöön ja terveyteen vaikuttavat kouluihin, ravintoloihin, sairaaloihin, terveydenhuoltolaitoksiin, vankiloihin jne.
Uravaiheet ulottuvat pitkälle työskentelyyn suoraan yksilöiden, ryhmien tai yritysten kanssa, valmennuksella ja neuvonnalla.
Voit myös jatkaa uraa julkisella sektorilla, kuten terveyskeskuksissa, terveyskeskuksissa, kylpylähotelleissa, kuntoutuskeskuksissa, terveydenhuollossa, kuntosaleissa ja kuntosaleissa. Vanhustenhoito, kuten kotihoidon päiväkeskus, vanhainkoti. Lastenhoito, kuten päiväkoti, esikoulu ja koulu. Opit koulutuksen kautta, jossa voit sijoittaa erityistietoa oikeaan työpaikkaan ja mahdollisuuteen.
Ravitsemusterapeutti neuvoo asiakasta tai ryhmää/yritystä löytämään parempia ruokavalioita kertomalla erilaisten ruokien ja ruokavalioiden eduista ja haitoista. Ja tuntea erilaisia ​​lisäravinteita.
Ravitsemusterapeutti työskentelee usein suoraan asiakkaan kanssa laatiakseen erilaisia ​​ruokavaliosuunnitelmia tiettyihin tarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että tarvitset laajan tiedon ravintoaineista ja siitä, miten ne vaikuttavat toimintoihimme kehossa.
Koulutus antaa laajan pohjan ammatin perustamiseen, pääset oppimaan ravintoa sekä makro- että mikronäkökulmasta. Makroravitsemus tarkoittaa syömäämme ruokaa, hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja. Kuinka koota ravitsemuksellisesti tasapainoinen ateria, mitä vältetään ja miten ruokavalio mukautetaan eri yksilöiden tarpeisiin.
Tutustumme myös kehon perustarpeisiin, kuten uneen, lepoon, palautumiseen ja stressiin. Sekä väsymysoireyhtymän ja pitkäaikaisen stressin ehkäisyyn, havaitsemiseen ja hoitoon.
Hyväksyttyjen tehtävien jälkeen koulutus päättyy sertifiointitehtävään, joka myös tehdään kurssiportaalissa. Kun olet läpäissyt kokeen, sinulle lähetetään Sertifioitu Vegan Dietitian  todistus, jonka alaotsikko on Sertifioitu Sustainability Coach sekä kuvaus tiedoistasi.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 15 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun vegaani ravitsemusterapeutti koulutuksen hinta on 1 911,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 319,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 160,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy