Diplomi

Valmentaja

Koulutuksesta

Palatko halusta auttaa muita ja luoda parempaa maailmaa? Siinä tapauksessa Diplomi-Valmentajan koulutus on juuri sinulle.

Koulutuksen aikana opit tuntemaan valmennuksen perusteet ja eri valmennustyökalut, joita voit hyödyntää nykyisessä asemassasi, tai oman yrityksesi kautta.

Koulutus antaa mahdollisuuden sinun omaan henkilökohtaiseen kehitykseesi ja koostuu reflektointiharjoituksista soveltaen niitä metodeja, joita sitten myöhemmin käytät valmentaessasi asiakkaita. Neljästä kurssimoduulista kaksi on teoriamoduuleja ja kaksi käytäntömoduuleja. Koulutusmateriaalin, reflektointiharjoitusten ja palautettavien tehtävien lisäksi sinulla on yhteys kurssin vetäjään sähköpostitse.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 8–10 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Diplomi-Valmentaja-koulutuksen hinta on 1782 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 446 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta

Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.


Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy