Sertifioitu

Työelämävalmentaja 

Koulutuksesta

Työmarkkinat muuttuvat nykypäivänä nopeasti. On urakehitystä ja -muutosta kaipaavia, sekä heitä, jotka ovat astumassa työelämään ensimmäistä kertaa. Kaikki heistä tarvitsevat ammattimaista ohjausta ja tukea edetäkseen työurillaan onnistuneesti.

Työelämävalmentajien kysyntä on kasvanut viime vuosina, ja heistä on tullut hyvin vetovoimainen ammattiryhmä työmarkkinoilla. Sertifioidun Työelämävalmentajan koulutus on sekä laaja että ajankohtainen. Suoritettu koulutus tarjoaa parhaat edellytykset työmahdollisuuksille.

Työelämävalmentaja voi työskennellä yrityksille, jotka ovat erikoistuneet työnvälitykseen ja/tai urasuunnitteluun, sekä valmentaa ja ohjata yksilöitä, ryhmiä ja organisaatioita.

Lisäksi uramahdollisuuksia tarjoaa julkinen sektori, mm. työvoimapalveluiden muodossa.

Sertifioitu Työelämävalmentaja -koulutus tarjoaa kaiken sen teoreettisen tiedon, jota tarvitaan ammattimaisen valmennusprosessin läpiviemiseksi. Koulutus sisältää kursseja muun muassa profiloinnista, kommunikaatiosta, CV:n ja hakemuksen muotoilusta, sekä työn etsinnästä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen ammattiin!

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 6 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioitu Työelämävalmentaja -koulutuksen hinta on 1030 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 258 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy