Sertifioitu

Työvalmentaja

Koulutuksesta

Oletko intohimoinen auttamaan muita saavuttamaan unelmansa? Haluatko kehittää osaamistasi työvalmennuksessa ja työharjoittelussa? Sitten Sertifioitu työvalmentaja -koulutus on sinua varten! Koulutus antaa sinulle sertifioidun työvalmentajan ammattinimikkeen!
Joten, mitä sinä odotat? On monia ihmisiä, jotka vain odottavat apua työelämään tai apua uran vaihtamiseen!
Koulutus on suunniteltu siten, että voit auttaa kaikkia uuteen työpaikkaan halukkaita taustasta riippumatta. Neljästä kurssimoduulista koostuva koulutus käsittelee kaikkia aineita, joita tarvitset ammattivalmentajaksi, tämä koulutus on lähes ainutlaatuinen markkinoilla
mikä tarkoittaa, että saat tietoa, joka on erittäin kysyttyä!
Harjoittelun jälkeen sinulla on erittäin laaja perusta, jolla seisot. Koulutus antaa sinulle tarvittavat tiedot aloittaaksesi urasi työvalmentajana tai työskennelläksesi työhönsijoittamiseen, uraohjaukseen ja koulun jälkeiseen uraohjaukseen jne. erikoistuneisiin yrityksiin. valmennusta ja neuvontaa.
Voit myös edetä työvoimapalveluihin erikoistuneella julkisella sektorilla.
Työvalmentaja työskentelee usein suoraan asiakkaan kanssa, koska työnohjaus on hyvin yksilöllistä. Joitakin aineita voidaan kuitenkin työstää myös ryhmämuodossa, kuten CV:n kirjoittaminen. Työvalmentajana työskentelet rakentaaksesi ja toteuttaaksesi muiden ihmisten unelmia! Se on ammatti, jossa menestystä on helppo mitata sekä sinulle että asiakkaillesi. Se on kiitollinen ammatti, kun olet mukana muuttamassa asiakkaidesi elämää parempaan suuntaan!
Hyväksyttyjen tehtävien jälkeen koulutus päättyy sertifiointitehtävään, joka myös tehdään kurssiportaalissa. Kokeen suorittamisen jälkeen sinulle lähetetään todistus nimeltä Sertifioitu työvalmentaja.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun työvalmentaja koulutuksen hinta on 1 113,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 278,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 105,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy