Sertifioitu

Tulkki

Koulutuksesta

Tulkin työ on vastuullista, monipuolista ja jännittävää työtä. Tulkkien osallistumista ei vaadita pelkästään maiden välisissä kansainvälisissä yhteyksissä. Monissa maissa kansainvälinen elementti on myös lisääntynyt huomattavasti maahanmuuton ja pakolaisvirtojen myötä. Ruotsissa on suuri tarve koulutetuille kontaktitulkeille, jotka ylittävät kielimuurit viranomaisten ja yksityishenkilöiden välillä.
Ammatti asettaa korkeat vaatimukset kielelliselle pätevyydelle ja vilkkaalle yleiselle mielenkiinnosta alan päivitetyllä tiedolla. Toisin sanoen ammatillisesti kontaktitulkina työskennellellä tulee olla hyvä suomen kielen ja tulkkauksen lisäksi myös tulkkaustarpeet.
Luonnollisista syistä tulkkauspalvelujen tarve on ollut voimakkaimmin terveydenhuollossa, sosiaalivakuutuksen alueella, työelämässä, oikeuslaitoksessa, mukaan lukien maahanmuuttoala, ja koko sosiaalialalla.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 12 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Tulkki koulutuksen hinta on 1655,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 331,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 150,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy