Sertifioitu

Tekninen suunnittelija (CAD)

Koulutuksesta

CAD-teknikon ammattiroolissa oleminen on mukana tulevaisuuden tuotteiden kehittämisessä uudella ajattelulla ja innovaatiolla uusien tuotteiden kehittämiseen ja suunnitteluteknisten haasteiden ratkaisemiseen 3-ulotteisessa tietokoneympäristössä. Se on ammatti, jota työmarkkinat ja teollisuus tarvitsevat jatkuvasti ja jolle on jatkuvasti kysyntää. Kysyntä perustuu yhä monimutkaisempiin tuotteisiin ja valmistusprosesseihin, sellaisiin tuotteisiin kuin asiakkaat ja markkinat haluavat.
Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvät taidot nykyaikaiseen 3D CAD -järjestelmään. Opit myös 2d-CAD koulutuksessa. CAD on lyhenne sanoista Computer Aided Design (DAK). Tässä koulutuksessa käytät nykyaikaista parametrista 3D-CAD-työkalua osien, koneenosien, koneiden ja teräsrakenteiden valmistukseen ja myöhemmin tuot valmistusdataa ja sen jälkeen voit suorittaa simulaatioita.
Koulutus tapahtuu videoiden, luentojen, tehtävien ja projektien avulla. Koulutus koskee CAD-opetusta, emmekä myy ohjelmistoja. Ohjelmisto ladataan CAD-toimittajan verkkosivuilta. Academy Online auttaa ohjelmiston linkittämisessä. Tämä kerrotaan kurssiportaalissa, kun olet kirjautunut koulutukseen. Saatat tarvita opintotodistuksen, jonka tilaat tuesta.
Olet oppinut koulutuksesi jälkeen muun muassa seuraavat asiat:
1. Käyttääksesi nykyaikaisia ​​ammattimaisia ​​CAD-työkaluja yksityiskohtien luomiseen,
kokoelmat ja tuottaa sitten piirustusmateriaaleja (valmistus- tai
tuotantopiirustukset) yksityiskohtiin ja kokoelmiin.
2. Käyttää 3d-CAD-työkaluja yksityiskohtien ja käännössimulaatioiden ja esitysten kehittämiseen.
Käyttää piirustustekniikkaa.
4. Opi joitakin piirustuksia koskevia standardeja, normeja ja sääntöjä.
5. Johdatus tuotekehitykseen.
Koulutuksen jälkeen sinulla on tiedot ja taidot työskennellä suunnittelutiimissä ideasta valmiiseen tuotteeseen, jossa saat mm.
auttaa piirtämään, rakentamaan ja tuottamaan tuotantotietoja (tuotantopiirustuksia).
Tulevaan ammattirooliisi valmistumisen jälkeen voi kuulua Cad-piirtäjä, konesuunnittelija, prototyyppiteknikko, tuotekehittäjä, mutta voit
toimi myös ostajana tai myyjänä alalla, sillä tällaiset piirustukset muodostavat perustan kaikille neuvotteluille, eli mitä ostaa tai myydä.
Tulevaisuuden työpaikkasi voi koulutuksen jälkeen olla konsulttiyrityksissä, metalliteollisuudessa, konepajoissa ja huonekaluteollisuudessa jne.
Osallistuaksesi koulutukseen sinulla on oltava Windows-tietokone (PC), mutta jos sinulla on Mac-tietokone, sinun on asennettava Windows-käyttöjärjestelmä Maciin. Windows on mahdollista saada ilmaiseksi (tai melkein) Mac-tietokoneelle, voit googlettaa ja löytää ratkaisun netistä.
Autodesk asettaa seuraavat vaatimukset tietokoneellesi:
-Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen Microsoft Windows 10
-Prosessori (CPU): Vähintään 2,5 GHz
-Ram-muisti: vähintään 16 Gt
Vapaata tilaa kiintolevyllä: Vähintään 50 Gt
- Sinun pitäisi käyttää hiirtä

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 14 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Tekninen suunnittelija (CAD) koulutuksen hinta on 2 118,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 530,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 189,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy