Sertifioitu

Talousassistentti

Koulutuksesta

Talousassistenttikoulutus on sinulle, jos haluat työskennellä yrityksessä, jossa on nykyinen kirjanpito- ja palkkahallinto jne. Tämä on sinulle koulutus, joka antaa hyvän ymmärryksen yrityksen taloudesta. Laaja talousassistentin koulutus, jossa on monia opetussuunnitelmassa olevia aineita.
Laaja teoreettinen faktatieto ja sitten perinteisesti paperilla oleva kirjanpito, jotta saat käsityksen siitä, miten erilaiset liiketapahtumat vaikuttavat yritykseen. Sitten digitaalinen kirjanpito kirjanpitoohjelmistossa harjoitusten kera. Moduuli 3 kattaa Accounting Analysis -analyysin eli yrityksen talouden arvioinnin tunnuslukujen avulla.
Koulutus kattaa muun muassa talouden peruskäsitteet, verot, palkat, työnantajamaksut, arvonlisäveron, kirjanpidon jaksotukset ja tilinpäätöksen. Ostovelkojen ja myyntisaamisten hallinta ja paljon muuta. Opit ymmärtämään vuosikertomuksen sisällön.
Koulutus on jaettu kolmeen kurssimoduuliin, joissa moduuli Kirjanpito 1 antaa hyvän käsityksen talouden peruskäsitteistä ja itse kirjanpidosta. Kirjanpito 2 käsittelee teoreettisempia faktoja ja täällä tehdään monia harjoituksia ja tehtäviä myös käytännön kirjanpidossa, sekä manuaalisesti että myöhemmin digitaalisesti kirjanpitoohjelmistoissa. Digitaalisessa osassa on saatavilla useita verkkokurssivideoita ja interaktiivisia harjoituksia.
Moduulissa 3 Kirjanpitoanalyysi on aika analysoida yritystä ja kulunutta vuotta, ja tässä käsitellään useita tunnuslukuja. Yrityksen taloutta eri tavoin analysoimalla voidaan ryhtyä toimenpiteisiin kannattavuuden parantamiseksi edelleen. Tämä moduuli antaa syvemmän ymmärryksen liiketaloudesta ja siitä, miten eri tunnuslukuja voidaan käyttää yrityksen kehittämiseen.
Hyväksyttyjen tehtävien jälkeen koulutus päättyy sertifiointitehtävään, joka myös tehdään kurssiportaalissa. Kokeen suorittamisen jälkeen sinulle lähetetään todistus nimeltä Certified Finance Assistant.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4-6 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Talousassistentti koulutuksen hinta on 1 508,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 503,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 146,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy