Sertifioitu

Talousanalyytikko

Koulutuksesta

Talousanalyytikko koulutus opettaa sinulle monia tärkeitä taloudellisia työkaluja, jotta voit vastata taloudellisiin kysymyksiin. Koulutus on jaettu viiteen eri osa-alueeseen, jotka kattavat viisi keskeistä taloudellista aihetta. Opit lainojen laskemisen sekä ajan ja rahan suhteen. Opit lisää valuuttamarkkinoista ja siitä, mikä saa valuuttojen arvoa nousemaan ja laskemaan toisiaan vastaan.
Opit myös osakkeista ja osakemarkkinoista. Nämä osaketaidot ovat tärkeitä kaikille, ja ne on suunniteltu tarjoamaan hyvä yleiskuva ja hyödyllistä tietoa osakkeista. Siellä on myös vaihtoehtoja käsittelevä moduuli niille, jotka haluavat oppia lisää suojauksen toiminnasta ja optioiden toiminnasta. Viimeinen moduuli opettaa kuinka käyttää kaikkia näitä käsitteitä kannattavan arvopaperisalkun rakentamiseen nykyaikaiseen rahoitusteoriaan. Tämä ei kuitenkaan koske vain arvopapereita, vaan täällä oppimaasi voidaan käyttää useimpiin sijoituspäätöksiin, joita saatat kohdata. Minulle tämän kurssin tavoitteena on, että sinun tulee ansaita mukanasi tuoma tieto useita kertoja viisaiden sijoituspäätösten kautta!
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Talousanalyytikon koulutuksen hinta on 970,00 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 194,00 euroa. Osittainen maksu 12 kuukaudelta 101,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy