Sertifioitu

Stressiterapeutti

Koulutuksesta

Maailmassa, jossa elämme tänään, kaikki menee nopeammin ja nopeammin. Se on työelämän ja yksityiselämän tehokkuuden aikaa, johon meidän tulee jatkuvasti suhtautua ja jota on hallittava. Tietoa, jolle olemme alttiina päivittäin, on runsaasti, ja yhteiskunnan, työnantajien ja itsemme odotukset tarkoittavat, että yhä useammat ihmiset kärsivät hallitsemattomista stressilisämaksuista ja stressiin liittyvistä sairauksista.
Jotta voimme kääntää tämän negatiivisen trendin, tarvitaan enemmän osaamista siitä, miten voimme molemmat suhtautua olosuhteisiin ja mikä on oma vastuumme elämämme hallinnassa henkilökohtaisella johtajuudella.
Siksi sinua tarvitaan stressiterapeutiksi! Pystyt jakamaan tärkeää tietoa, olemaan valmiina tukemaan sitä tarvitsevia ihmisiä ja pystyt myös työskentelemään ennaltaehkäisevän stressinhallinnan parissa sekä organisaatioille että yksilöille. Avain tullaksesi itsevarmaksi, oivaltavaksi ja itsevarmaksi stressiterapeutiksi piilee omassa itsetietoisuudessasi. Siksi koulutus on rakennettu siten, että henkilökohtainen kehittymisesi on keskiössä. Tarkkojen harjoitusten ja tehtävien avulla opit tuntemaan itsesi uudelle tasolle.
Stressinhallinnassa painotetaan paljon koulutussisältöä henkisen valmennuksen ja kognitiivisen menetelmän avulla. Treeni sisältää myös stressin vaikutuksen ymmärtämisen koko kehoon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Terveyspedagogiikka, valmennuslähestymistapa ja viestintä ovat myös erittäin tärkeitä elementtejä, kun puhutaan käytännön työstä stressiterapeuttina. Tarkistamme myös etiikkaa, moraalia, luottamuksellisuutta ja sopimusten hallintaa koskevia ohjeita.
Koulutuksen päätteeksi saat tehtäväksi käydä yksilöllisiä keskusteluja valitsemiesi testiasiakkaiden kanssa. Kaikki, jotta voit harjoitella ja tuntea, millaista on käyttää koulutuksen aikana opittuja keskustelutyökaluja. Koko koulutuksen tavoitteena on, että tunnet olosi motivoituneeksi ja sinulla on se, mitä tarvitset stressiterapeutin ammatin harjoittamiseen.
Tervetuloa koulutukseen, sinua tarvitaan!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 16 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Stressiterapeutti koulutuksen hinta on 1 918,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 479,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 172,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy