Sertifioitu

Stressiterapeutti

Koulutuksesta

Haluatko auttaa ihmisiä elämään onnellista elämää? Nykypäivän maailma kulkee aina vain nopeammin. Elämme tehokkuuden aikaa sekä työelämässä että yksityiselämässä. Altistumme päivittäin valtavalle määrälle tietoa, ja yhteiskunnan, työnantajan ja meidän itse itsellemme asettamat odotukset aiheuttavat sen, että yhä useammat kärsivät stressireaktioista ja stressin aiheuttamista sairauksista. 

Kääntääksemme tämän negatiivisen kierteen tarvitsemme enemmän osaamista olosuhteiden hallinnasta, sekä omasta vastuustamme elämänhallinnan suhteen. Ja tähän tarvitaan juuri sinua, stressiterapeuttia! Tarjoat asiakkaillesi hyödyllistä tietoa, olet tukena sitä tarvitseville ja työskentelet myös ennalta ehkäisevän stressinhallinnan parissa auttaen sekä organisaatioita että yksityishenkilöitä. 

Avain turvalliseen, tarkkanäköiseen ja toimivaan stressiterapiaan löytyy omasta itsetuntemuksesta. Siksi koulutus on laadittu siten, että sinun henkilökohtainen kehityksesi on keskipisteessä. Erityisten harjoitusten ja tehtävien avulla opit tuntemaan itsesi aivan uudella tavalla.

Koulutussisällössä annetaan paljon painoa stressinhallinnalle mentaalisten harjoitusten ja kognitiivisten metodien kautta. Ymmärrys stressin kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon, niin henkisesti kuin fyysisesti, on myös osa koulutusohjelmaa. Terveyspedagogiikka, valmentava lähestymistapa ja kommunikaatio ovat hyvin tärkeitä piirteitä käytännön stressiterapiatyössä. 

Käymme läpi myös suuntaviivoja etiikan, moraalin, vaitiolon ja sopimusten suhteen. Koulutuksen lopussa saat tehtävän pitää yksityisiä keskusteluita valitsemiesi testiasiakkaiden kanssa. Näin voit harjoitella ja tunnustella, millaista on käyttää niitä keskustelutyökaluja, joita olet omaksunut koulutuksen aikana. Koko koulutuksen tavoitteena on saavuttaa tarvittava motivaatio, tiedot ja taidot harjoittaaksesi stressiterapeutin ammattia.

Tervetuloa mukaan, sinua tarvitaan!

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 16 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioidun Stressiterapeutin koulutuksen hinta on 1783 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 446 euroa per moduuli. Kaikki maksut sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy