Sertifioitu

Sosiaalisen median manageri

Koulutuksesta

Haluatko olla paras sosiaalisessa mediassa ja olla vastuussa yrityksesi tärkeästä viestintäkanavasta?
Sosiaalinen media on tärkeä markkinointikanava yrityksille ja tulee olemaan tulevaisuudessa yhä tärkeämpi. Sosiaalinen media on yksi monista viestintätavoista, joita yrityksen on tavoitettava kilpailluille markkinoille.
Yritysten ja asiakkaiden välinen viestintä on yleistynyt sosiaalisessa mediassa eri kanavien kautta. Monet ihmiset lukevat, mitä yrityksestä, sen tuotteesta tai palvelusta on kirjoitettu, ennen kuin he tekevät ostopäätöstä, mikä tarkoittaa, että täytyy olla strategia, miten yritys haluaa olla asiakkaiden nähtävissä ja kokemassa ja miten viestintää tulee hoitaa jatkuvasti.
Sertifioitu Social Media Managerin koulutus koostuu kolmesta moduulista. Koulutuksen painopiste on, että opit käyttämään eri kanavia ja työskentelemään pitkäjänteisesti yrityksen brändin vahvistamiseksi.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 10-12 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Sosiaalinen Media Manageri koulutuksen hinta on 1 464,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 488,00 euroa. Osittainen maksu 12 kuukaudelta 132,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy