Sertifioitu

Sosiaalipedagogiikka

Koulutuksesta

Sosiaalipedagogiikka koulutus perustuu aitoon kiinnostukseen ihmisiä kohtaan ja haluun auttaa heikossa asemassa olevia ihmisiä parempiin elinoloihin. Koulutuksen kattava opetussuunnitelma kehittää sekä itseäsi että antaa sinulle tarvittavat tiedot ja työkalut ammatillisessa roolissa kohtaamiesi ihmisten kehittämiseen.
Sosiaalipedagogiikka työ on tärkeä rooli yhteiskunnassamme, ja se keskittyy eri taustoista ja elämäntilanteista tulevien ihmisten kohtaamiseen, tukemiseen ja ohjaamiseen, ja tälle koulutukselle on kysyntää niin kunta- kuin yksityistoiminnassakin. Sosiaalipedagoginen työ on monipuolista ja sisältää työtä kaiken ikäisten ihmisten kanssa sekä työtä sekä HVB-kodeissa, LSS-asumisessa että tukiasumisessa.
Koulutus sisältää itsetuntemuksen, sosiaalioikeuden, viestinnän, sosiaalipsykologian, sosiaalipedagogian, psykologian, systeemiteorian, etiikan, menetelmien ja sosiaaligerontologian kursseja. Kaiken kaikkiaan kurssit antavat hyvän ymmärryksen ja tiedon ihmisten haavoittuvuudesta ja erilaisista ongelmallisista elämäntilanteista, kommunikatiivisia ja pedagogisia taitoja sekä ammatillisen roolin edellyttämiä menetelmiä ja työkaluja.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaalissa on jatkuvasti harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit jatkuvasti varmistaa, että olet omaksunut materiaalin hyvällä tavalla.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8-10 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Sosiaalipedagogiikka koulutuksen hinta on 1 916,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 479,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 171,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy