Sertifioitu

Sommelier

Koulutuksesta

Certified Sommelier -koulutus on sinulle, joka haluat kehittyä viinitiedon asiantuntijaksi. Sommelierin vastuut mm. ravintolan sisällä on hallita juomien käsittelyä, ostoa, viinien varastointia, viinilistaa ja vieraan lopullista kokonaiskokemusta pöydässä. Kurssin aikana opit viinin ja ruoan yhdistelmästä sekä ammattimaisesta työskentelystä juomien parissa. Opit viininviljelyn perusteet, viininvalmistuksen, tärkeimmät viinintuotantoalueet ympäri maailmaa, luokittelujärjestelmät, rypäleet, viinit ja tyylit sekä kuinka kokeilla ja analysoida viinejä ammattimaisen viininmaistelumenetelmän avulla.
Suoritettuasi tutkinnon voit hakea SSF:n (Swedish Sommelier Association) jäsenyyttä osallistuaksesi sen toimintaan. Sinulla on myös erittäin hyvä pohja WSET Step 3 -kokeen suorittamiseen, jos haluat suorittaa koulutuksen kansainvälisellä tasolla.
Viininmaistajaiset edustavista viinityyleistä eri puolilta maailmaa suoritetaan ohjeiden mukaan kotona. Opit tärkeitä asioita ravintola- tai viinibaarityöhön liittyen, kuten tarjoiluteknologian, asiakaspalvelun, myyntitekniikan ja -palvelun. Koulutukseen kuuluvat myös muut juomat, kuten olut, väkevät alkoholijuomat, tee ja kahvi.
Suomessa ja kansainvälisesti osaavien sommeliereiden kysyntä on suuri, kun yhä useammat ravintolat ja hotellit investoivat laajaan ja monipuoliseen juomavalikoimaan. Sommeliereille on kysyntää myös mm. Alkossa ja suurimmat viinin, oluen ja väkevien alkoholijuomien maahantuojat asiantuntijoina oikeanlaisten juomien ja valikoiman hankinnassa, mutta myös tavarantoimittajien löytämisessä.
Sommelier-koulutus yhdistää teorian arvokkaaseen käytäntöön antaakseen kokonaisvaltaisen tuntemuksen viineistä ja kokonaisvaltaisen näkemyksen sommelier-ammatista, jossa myös bisnestaito ja kannattavuus ovat tärkeitä tekijöitä. Opintojen jälkeen olet hyvin valmistautunut työhön niin Ruotsissa kuin kansainvälisestikin. Sommelier-koulutus on laaja ammatillinen koulutus, joka avautuu myös muihin juomateollisuuden rooleihin, kuten ostajiin, työnjohtajiin ja myyjiin. Löydät yksityiskohtaisen opetussuunnitelman alta.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Kurssimateriaalissa on jatkuvasti harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit jatkuvasti varmistaa, että olet omaksunut materiaalin hyvällä tavalla.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 12 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Personal Trainerin koulutuksen hinta on 2 882,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 576,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 260,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy