Näin se toimii!

Kurssin portaali

Luet koulutuksen itse kurssiportaalistamme silloin, kun sinulle sopii. Siellä on kaikki materiaali - näytölle tallennettuja luentoja, elokuvia, kuvia luennoista, harjoituksia ja tehtäviä. Sinulla on pääsy ohjelman jokaiseen moduuliin vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Opintojakson aikana olet yhteydessä opettajaan sähköpostitse, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia sekä saat palautetta tehtävistäsi. Harjoitukset on tarkoitettu sinulle harjoitettaviksi ja tarkastetun materiaalin vahvistamiseksi.

Kurssiportaalissa on myös foorumi, jossa voit kommunikoida opettajan ja muiden kurssin osallistujien kanssa. 


Diplomi/Todistus

Suoritettuasi täysin maksullisen koulutuksen ja hyväksytyillä tuloksilla kaikista tehtävistä saat todistuksen tai tutkintotodistuksen sen mukaan, mihin koulutukseen olet osallistunut. Todistus lähetetään sähköpostitse.

Sertifiointi tarkoittaa, että olet suorittanut ja läpäissyt tehtävät, jotka osoittavat, että olet saavuttanut tietyn tason asianomaisella alalla. Tutkintotodistus on todistus, joka osoittaa, että olet suorittanut koulutuksen. Sertifioinnin ja diplomit suorittavat kanssamme pätevät koulutusjohtajat ja opettajat.

Academy Online Finland
info@academyonline.fi