Sertifioitu

Resurssiopettaja

Koulutuksesta

Haluatko olla mukana luomassa tulevaisuuden koulua? Iso kysymys, mutta yksinkertainen vastaus, jos olet sosiaalinen, luova ja näet mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät esteitä. Tärkeintä on, että koet aidosti hauskaa työskennellä lasten ja nuorten kanssa.
Elämme yhteiskunnassa, joka muuttuu nopeasti ja uusia ammattinimikkeitä lisätään kysyntään. Koulussa tämä tarkoittaa, että opiskelija-assistentit, opetusavustajat ja valmentajat ovat tasoittaneet tietä uuden sukupolven ammattitaitoisille resurssiopettajille. Teoreettisen tiedon, keskustelumetodologian taitojen, sosiologian ja digitaalisen tietoisuuden ansiosta resurssikouluttajat ovat varteenotettava voima.
Varsinkin kun perinteinen koulu on täynnä sovelluksia, trendejä ja ilmiöitä, aikuisten maailmalle asetetaan vaatimuksia tutkia, vertailla ja yrittää ymmärtää nuorten digitaalista kieltä, käyttöä ja sosiaalisen median vaikutuksia. Kuinka käyttää sitä onnistuneen opetusympäristön luomiseksi?
Tässä koulutuksessa käsitellään myös erityisiä koulutustermejä ja faktoja tähän liittyvistä rutiineista. Saatat kohdata esimerkkejä haasteista, jotka vaativat mukautuksia, tukea ja heikkoa reagointia ja motivoivia keskusteluja.
Asettelu on näytölle tallennettuja luentoja, materiaaleja, aiheeseen liittyviä elokuvia, tietokilpailuja ja tehtäviä, joissa esität pohdintojasi eri teorioiden lähestymistavasta. Koska tämä ammatti liittyy "pehmeisiin arvoihin", tulee useita harjoituksia "tapauksen" kanssa. Eli tilanne, jota täytyy tulkita, pohtia ja tuoda esiin erilaisia ​​lähestymistapoja ja problematisoida.
Tämä koulutus eroaa vastaavista koulutuksista siinä, että sitä ei ole suunniteltu tietylle kohderyhmälle, vaan se tarjoaa laajan näkökulman ja sitä voidaan käyttää myös vanhemmissa opiskelijaryhmissä. Olet siis saanut käsityksen koulun ja sen ympäristön ammateista, mutta mahdollisesti myös työmahdollisuuksista tietyissä hoitolaitoksissa ja kuntien nuorisotoiminnassa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 5 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun resurssiopettajan koulutuksen hinta on 1 151,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 230,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 116,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy