Sertifioitu

Rekrytoija

Koulutuksesta

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ihmisten ja hallinnon kanssa tulevaisuuden toimialalla, olet tullut oikeaan paikkaan.
Työ rekrytoijana on monipuolista ja intensiivistä, ja tulet työskentelemään niin ihmisten kuin yritysten kanssa. sertifioitu rekrytoija -koulutuksessamme opit kaiken, mitä sinun tulee tietää voidaksesi toteuttaa hyvän ja tehokkaan rekrytointiprosessin. Käymme läpi muun muassa haastatteluprosessin, haastattelutekniikat ja lain.
Opintojen aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos sinulla on kysymyksiä, huolenaiheita tai ongelmia, sekä kun saat palautetta tehtävistäsi. Olemme täällä sinua varten, kun tarvitset sitä.
Voit valita, haluatko lukea kaikki moduulit yhtenäisenä koulutuksena tai valita yksittäisen moduulin lukemisen. Tervetuloa mielenkiintoiseen ammattiin!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 9 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi



Maksu

Sertifioidun Rekrytoija koulutuksen hinta on 1209,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 242,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 113,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy