Sertifioitu

Ravitsemusterapeutti

Koulutuksesta

Oletko intohimoinen terveydestä ja hyvinvoinnista ja haaveiletko ravitsemusterapeutin urasta? Koulutus antaa sinulle ravitsemusterapeutin lisäksi sertifikaatin, jolla on sertifioitu ammattinimike elämäntapavalmentaja ja sertifioitu sokeridetox-valmentaja.

Kuudesta kurssimoduulista koostuva koulutus kattaa kaikki ammatillisen ravitsemusterapeutiksi tarvitsemasi aiheet ja kahden ylimääräisen sertifikaatin kautta sinulla on mahdollisuus olla ravitsemusterapeuttien markkinoiden ehdottomalla kärkilistalla.

Harjoittelun jälkeen sinulla on erittäin laaja perusta, jolla seisot. Koulutus antaa sinulle tiedot, joita tarvitset aloittaaksesi ravitsemusterapeutin urasi. Et tarvitse aiempaa tietoa, mutta saat tarvitsemasi työkalut koulutuksen aikana.

Uravaiheet ulottuvat pitkälle, suoraan työskentelyyn yksityishenkilöiden, ryhmien tai yritysten kanssa, valmennuksella ja neuvonnalla.

Voit myös jatkaa uraa julkisella sektorilla, kuten terveyskeskuksissa, kylpylähotelleissa, kuntoutuskeskuksissa, terveydenhuollossa ja kuntosaleissa. Vanhustenhoito, kuten kotihoidon päiväkeskus, vanhainkoti. Lastenhoito, kuten päiväkoti, esikoulu ja koulu. Opit koulutuksen kautta, jossa voit sijoittaa erityistietoa oikeaan työpaikkaan ja mahdollisuuteen.

Ravitsemusterapeutti neuvoo asiakasta tai ryhmää/yritystä löytämään parempia ruokavalioita kertomalla erilaisten ruokien ja ruokavalioiden eduista ja haitoista. Ja tuntea erilaisia ​​lisäravinteita.

Ravitsemusterapeutti työskentelee usein suoraan asiakkaan kanssa laatiakseen erilaisia ​​ruokavaliosuunnitelmia tiettyihin tarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että tarvitset laajan tiedon ravintoaineista ja siitä, miten ne vaikuttavat toimintoihimme kehossa.

Koulutus antaa laajan pohjan ammatin perustamiseen, pääset oppimaan ravintoa sekä makro- että mikronäkökulmasta. Makroravitsemus tarkoittaa syömäämme ruokaa, hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja. Kuinka koota ravitsemuksellisesti tasapainoinen ateria, mitä vältetään ja miten ruokavalio mukautetaan eri yksilöiden tarpeisiin.

Elämäntapavalmentajana työskentelet estääksesi ja muokataksesi asiakkaasi päivittäisiä rutiineja tasapainoisen elämän takaamiseksi. Se voi olla esimerkiksi uusien unirutiinien luominen. Sokerin detox-valmentajana keskityt työskentelemään suoraan asiakkaan kanssa sokerittoman ruokavalion luomiseksi. Täällä työskentelemme käyttäytymisen ja analyysin parissa.

Hyväksyttyjen tehtävien jälkeen koulutus päättyy sertifiointitehtävään, joka myös tehdään kurssiportaalissa. Kokeen läpäisemisen jälkeen sinulle lähetetään todistus, sertifioitu ravitsemusterapeutti ja sertifioitu elämäntapavalmentaja & sertifioitu sokeridetox-valmentaja.

Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!


Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 15 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi



Maksu

Sertifioidun ravitsemusterapeutin koulutuksen hinta on 2 316,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 386,00 euroa. Osittainen maksu 12 kuukaudelta 196,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy