Sertifioitu

Projektipäällikkö

Koulutuksesta

Sertifioitu projektipäällikkö -koulutuksessa annat tiedot ja työkalut, joita tarvitaan pystyäksesi suunnittelemaan, koordinoimaan ja ohjaamaan työntekijät ennalta määrättyyn tulokseen.
Projektiyritysten pyörittämisestä on tullut suosittua nykypäivän työmarkkinoilla ja sen seurauksena projektipäälliköiden kysyntä on suuri. Koulutus sisältää kursseja muun muassa projektin käynnistämiseen, suunnitteluun, toteuttamiseen ja loppuun saattamiseen sekä viestintä- ja johtamisen tuntemukseen. Tämä antaa hyvät taidot erilaisten projektien menestyksekkääseen johtamiseen.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaali sisältää harjoituksia ja tehtäviä, joiden avulla voit jatkuvasti varmistaa, että olet käyttänyt materiaalia hyvällä tavalla.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4-5 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun projektipäällikön koulutuksen hinta on 1 758,00 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla. Koko maksu yhdellä laskulla. Moduulia kohden etukäteen hintaan 440,00 euroa. 12 kuukauden osittainen maksu ei ole mahdollista. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on suoritettava koulutus ennen kuin voit saada todistuksen.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy