Sertifioitu

Projektipäällikkö 

Koulutuksesta

Sertifioitu Projektipäällikkö -koulutuksessa saat kaikki tarvittavat taidot ja työkalut työntekijöiden ohjaamiseksi, koordinoimiseksi ja johtamiseksi kohti haluttua tulosta.

Nykypäivän työelämässä projektimuotoinen toiminta on hyvin yleistä ja siksi projektipäälliköille on suuri kysyntä. Koulutukseen sisältyy kursseja muun muassa projektin aloitusvaiheesta, suunnittelusta, toteutuksesta ja päättämisestä, samoin kuin tietoutta kommunikaatiosta ja johtajuudesta. Koulutus antaa hyvän pätevyyden johtaa erilaisia projekteja menestyksekkäästi.

Opiskelun aikana saat palautetta tehtävistä kurssin vetäjältä, joka myös vastaa kysymyksiin ja auttaa ongelmatilanteissa sähköpostitse.

Kurssimateriaali sisältää harjoitustehtäviä ja palautettavia tehtäviä, joiden avulla voit pitkin matkaa varmistaa, että olet omaksunut sisällön onnistuneesti.

Tervetuloa ilmoittautumaan koulutukseen!

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 4–5 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioitu Projektipäällikkö -koulutuksen hinta on 1650 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 413 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy