Sertifioitu

Personal Trainer - PT

Koulutuksesta

Unelmoitko merkityksellisen työn tekemisestä ja ihmisen elämän muuttamisesta auttamalla heitä saavuttamaan terveys- ja kuntoilutavoitteita?

Nyt on tilaisuutesi muuttaa intohimosi kuntoiluun ja hyvinvointiin menestyksekkääksi uraksi henkilökohtaisena valmentajana eli personal trainerina. Kattava koulutuksemme koostuu kuudesta kurssimoduulista ja antaa sinulle tiedot, taidot ja työkalut menestyäksesi kuntosalialalla.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Ammattitaitoinen ja laadukas opetus: Kokeneet ja koulutetut opettajamme jakavat oivalluksiaan ja antavat sinulle syvällisen ymmärryksen anatomiaan, fysiologiaan ja valmennusoppiin. Opit uusimmat trendit ja harjoitusmenetelmät luodaksesi tehokkaita ja räätälöityjä harjoitusohjelmia.

Vahva tietotaito ja soveltaminen käytäntöön: Koulutukseen sisältyy käytännön harjoittelu kuntosalilla, joka vahvistaa oppimasi soveltamista käytäntöön. Ennen varsinaista harjoittelua pääset harjoittelemaan todenmukaisia asiakastapauksia simuloitujen harjoitusten avulla. Koulutuksemme tavoitteena on antaa sinulle varmuutta ohjata ja motivoida asiakkaitasi kohti heidän tavoitteitaan.

Oman brandin luominen ja viestintätaidot: Personal trainerina kykysi viestiä ja luoda vahvoja asiakassuhteita ovat tärkeitä. Tarjoamme sinulle työkalut asiakkaiden tehokkaaseen valmentamiseen ja tukemiseen samalla kun kehität omaa henkilökohtaista brändiäsi alalla.

Liiketoimintaosaaminen: Opit ymmärtämään personal trainerin liiketoimintaan liittyvät näkökohdat, kuten markkinointi, asiakkaiden hankinta ja yritystoiminta. Autamme sinua luomaan strategian menestymiseksi kilpailullisilla markkinoilla ja rakentamaan vakaan asiakaspohjan.

Sertifiointi: Koulutuksen päätyttyä saat tunnustetun sertifikaatin, joka vahvistaa ammatillista uskottavuuttasi.

Tee intohimostasi ammatti ja ole inspiraation lähde muille auttamalla heitä pääsemällä lähemmäs unelmiaan!

Ilmoittaudu tänään ja ota ensimmäinen askel kohti antoisaa uraa personal trainerina!

Koulutus kestää noin 20 viikkoa täysipäiväisinä opintoina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Koulutuksen hinta on 1424 euroa. Voit maksaa sen kahdella eri tavalla: Koko summa laskulla tai etukäteen per moduuli 238 euroa per moduuli. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja

Sonja Ruohonen

  • Personal trainer
  • Liikuntatieteiden maisteri
  • Luonnontieteiden kandidaatti
  • Ryhmäliikunnanohjaajakouluttaja
  • Sirkuspedagogi

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy