Sertifioitu

Personal Trainer

Koulutuksesta

Meillä on etäkoulutus sinulle, joka haaveilet menestyväsi PT:n uralla. Tarjoamme sinulle edellytykset menestyä Personal trainerinä, jolla on täysi asiakaslista ja tyytyväiset asiakkaat.

Personal Trainerinä sinun on oltava monipuolinen ja kyettävä antamaan asiakkaillesi tietoa ja neuvoja siitä, missä kehitysvaiheessa asiakas on juuri nyt. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset laajan koulutuksen aloittaaksesi urasi rakentamisen Personal Trainerinä. Personal Trainerinä olet intohimoinen erilaisten ihmisten auttamiseen. Koulutuksesta saat myös kaikki työkalut, joita tarvitset henkilökohtaisen yrittäjyyden kehittämiseen ja terveyden myymiseen yrityksille ja yksityishenkilöille.

Jos olet intohimoinen liikunnasta ja haluat viestiä siitä muille ympärilläsi, tämä on täydellinen koulutus sinulle. Meillä on pätevä opettaja, joka ohjaa sinut askel askeleelta sertifioiduksi Personal Traineriksi markkinoiden parhailla työkaluilla.

Koulutus on suunnattu niille, jotka haluavat ensisijaisesti panostaa johtaja- tai ohjaajan työhön kuntosalilla, harjoituskeskuksessa tai kylpylässä.

Koska koulutus annetaan etäopetuksena kurssiportaalissamme, sinun tulee sopia asiakkaan kanssa, kun aiot suorittaa kokeen. Ota yhteyttä kuntosaliin, josta voit lainata välineitä harjoituksiin ja kurssielementteihin.

Sertifioitu Personal Trainer sinulle, joka haluat ottaa askeleen pidemmälle ja työskennellä ammattimaisesti terveysalalla.

Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 20 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Personal Trainerin koulutuksen hinta on 2 134,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 356,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 198,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy