Sertifioitu

Pariterapeutti

Koulutuksesta

Palatko halusta auttaa ihmisiä rehellisellä ja kunnioittavalla tavalla? 

Siinä tapauksessa Pariterapeutin koulutus on juuri sinua varten. Pariterapeutti auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa kommunikaatio- ja peilaustaitoja käyttäen. Hyvä kommunikaatio luo oikealla tavalla ymmärrystä ihmissuhteeseen. Ymmärrys luo turvallisuutta, ja kun ihminen peilaa itseään toiseen, tyydyttyy yksi tärkeimmistä tarpeista, tarve tulla nähdyksi. Toimiva kommunikaatio on äärettömän tärkeää suhteen hyvinvoinnin kannalta. Peilaaminen ja kommunikaatio ovat osa niitä työkaluja, joita opit käyttämään tämän Pariterapeuttikoulutuksen kautta.

Pariterapeuttina olet se puolueeton osapuoli, joka keskustelujen kautta auttaa pareja, ja myös yksittäisiä ihmisiä, ratkaisemaan ristiriitoja. Parineuvontakeskusteluiden tärkeänä lähtökohtana on avoin ja luottamuksellinen dialogi, sekä muutosprosessi.

Parineuvonnassa on ennen kaikkea kyse siitä, että osapuolet yhdessä neuvonantajan kanssa antavat itselleen ja toisilleen mahdollisuuden problematisoida, kuunnella ja reflektoida. Parineuvonnassa sinun tehtäväsi terapeuttina on antaa osapuolille tilaa ja aikaa kertoa ajatuksistaan ja toiveistaan.

Suoritettuasi koulutuksen voit työskennellä pariterapeuttina esim. oman vastaanoton kautta tai hoitotiimeissä, sekä yksityisellä että julkisella puolella. Voit myös toimia konsulttina, asiantuntijana ja vaikuttajana esim. sosiaalisessa ja perinteisessä mediassa. Työmahdollisuudet ovat laajat ja työnkuva hyvin joustava.

Koulutus sisältää kokoaikaista opiskelua noin 12 viikkoa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisena alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muistathan ilmoittaa, mitä ammatillista koulutusohjelmaa tai kurssia ilmoittautuminen koskee. Tervetuloa mukaan ja onnea matkalle kohti uusia tietotaitoja ja unelmia! 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen ilmoittautumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fi


Maksu

Sertifioidun Pariterapeutin koulutuksen hinta on 1568 euroa. Voit maksaa kahdella eri tavalla: koko maksu yhdellä laskulla, tai moduulia kohden etukäteen 523 euroa per moduuli. Kaikki maksut sisältävät ALV:n.

Hintaan sisältyy

  • Näytöltä nauhoitetut luennot ja diat
  • Harjoitustehtävät
  • Palautustehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistus/diplomi myönnetään ja toimitetaan suoritetusta koulutuksesta
Tutkintoa varten ei ole mahdollista saada Kelan opintotukea, mutta voit maksaa koulutuksen osissa ostamalla moduulin kerrallaan omaan valinnaiseen tahtiisi.

Koulutusjohtaja
Petri Piispanan

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi

Kun koulutus ja kaikki sen tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koulutus on maksettu kokonaisuudessaan, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut

Kuuntelemme oppilaidemme mielipiteitä herkällä korvalla. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua antamaan lyhyen arvostelun kurssiportaalissa.

Education Made Easy