Sertifioitu

Palkka Asiantuntija

Koulutuksesta

Kiinnostaako sinua työtehtävä, jossa tarjoat merkittävää palvelua ja tietoa palkkakysymyksistä kaikille yrityksen työntekijöille? Pidätkö numeroiden kanssa työskentelystä ja sinulla on hyvä numeromuisti? Kiinnostaako sinua se, että pystyt hoitamaan koko palkanlaskentaprosessin yrityksessä tai organisaatiossa? Olla resurssi ja tärkeä yrityksen johdolle ja henkilöstölle?
Silloin tämä koulutus soveltuu, sertifioitu Palkka-asiantuntija, jolla on kirjanpidon osaamista!
Käymme läpi meneillään olevan palkanlaskentapäällikön digitaalisen palkanlaskentatyön, yrityksen kuukausittaisen palkanlaskentaprosessin, joka koostuu vaiheista ja lohkoista: Suunnittele, Kerää, Laske, Tarkista ja Raportoi.
Saat teoreettista ja käytännön tietoa työntekijöiden palvelu- ja tukitarpeista koko alueella, polusta Uudesta työsuhteesta työsuhteen päättymiseen.
Lisäksi saat arvokasta tietoa laista ja työoikeudesta sekä kirjanpidon perustiedot. Taidot, jotka ovat erittäin houkuttelevia ja tarjoavat lisäarvoa työnantajille tänään!
Palkanlaskentapäällikkö työskentelee usein yhteistyössä ja tiiviissä taloushallinnossa sekä tukihenkilönä kaikissa osastoissa.
Koulutuksen jälkeen sinulla on ymmärrystä ja varmuutta palkanlaskentaosaston palkkojen hallinnassa missä tahansa yrityksessä koosta riippumatta!
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 10 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Palkka-asiantuntija koulutuksen hinta on 2 432,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 405,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 215,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy