Sertifioitu

Ostoassistentti

Koulutuksesta

Ostoassistenttina työskentely tarkoittaa usein sitä, että sinulla on monta palloa ilmassa samanaikaisesti ja voit olla osa yrityksen useaa liiketoiminta-aluetta.
Nopeiden päätösten tekeminen on usein yhtä tärkeää kuin yrityksen ostostrategian noudattaminen. Hyvällä taustatiedolla ja käytännön harjoituksella pääset pitkälle.
Koulutuksen kahdeksan kurssimoduulin tarkoituksena on antaa sinulle kokonaisvaltainen käsitys ostoprosessista sekä teorian että menetelmän avulla. Aloitamme käymällä läpi käsitteitä ja määritelmiä ja sitten perehdymme ostoprosessin suunnitteluun ja siihen, mitä valintoja edessäsi on. Koulutusmateriaalissa painotetaan erityisesti oston ja logistiikan välistä yhteyttä, koska ne liittyvät usein läheisesti toisiinsa.
Kiinnitämme erityistä huomiota myös ympäristöystävälliseen hankintamenettelyyn. Erilaisia ​​lähestymistapoja ja käytännön esimerkkejä tarkastellaan ja annetaan harjoituksina. Hankittuasi tietämystä voidaan käyttää pitkän aikavälin ja kestävän kannattavuuden luomiseen ostoprosessissa.
Saat tietoa erilaisista ostotavoista, menetelmistä ja trendeistä, joita voit käyttää suoraan urallasi.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 7 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun ostoassistentin koulutuksen kurssimaksu on 1 209,00 euroa sis. ALV. Ennakkomaksu laskua vastaan ​​jokaisesta moduulista 151,00 euroa sisältäen ALV:n tai koko koulutus laskua vastaan.

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy