Sertifioitu

Organisaatiokonsultti

Koulutuksesta

Nykypäivän työmarkkinoille on ominaista jatkuva muutos ja organisaatioiden menestyminen edellyttää, että organisaatiot muuttuvat työmarkkinoiden mukana. Certified Organisation Consultant -koulutus keskittyy juuri tähän muutostyöhön, josta organisaatiot ovat riippuvaisia ​​ja sisältää sekä yksilöllisen kehityksen että työryhmän - ja organisaation tuntemuksen muutostyöhön liittyen.
Koulutuksen päätyttyä voit valita työskennelläkö työsuhteessa johtajana tai valmentajana organisaatiossa tai työskenteletkö freelance-konsulttina, mikä avaa laajemmat työmarkkinat ja lisää työmahdollisuuksia.
Koulutus sisältää koulutusta organisaatio-, johtajuudesta, muutostyöstä, työoikeudesta, viestinnästä ja konfliktien hallinnasta. Koulutuksen aikana saat tarvittavat tiedot ja työkalut johtamaan sekä työryhmää että organisaatiota muutostyössä. Saat myös tietoa ja työkaluja työntekijöiden kehittämiseen ja motivoimiseen sekä muutoksen vastustamiseen.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaalissa on jatkuvasti harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit jatkuvasti varmistaa, että olet omaksunut materiaalin hyvällä tavalla.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8-10 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Organisaatiokonsultti koulutuksen hinta on 1680,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 336,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 152,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy