Sertifioitu

Opiskelija- ja opettaja-assistentti

Koulutuksesta

Haluatko työskennellä koulussa opiskelijoiden ja opettajien tukena? Sitten tämä on etsimäsi koulutus.

Koulutuksemme sertifioiduksi opiskelija- ja opettaja-assistentiksi kehittää tietämystäsi eri vammaisista lapsista, nuorista ja aikuisista esikoulussa, koulussa ja yhteiskunnassa.

Koulutus kehittää kykyäsi kohdata vammaisia ​​lapsia, nuoria ja aikuisia kunnioittavasti ja työskennellä osallistavalla lähestymistavalla, joka perustuu demokraattisiin arvoihin, ihmisoikeuksiin ja lapsen oikeuksien sopimukseen.

Koulutus syventää myös tietämystäsi erilaisista vammoista ja siitä, miten voimme työskennellä lasten, nuorten ja aikuisten tapaamiseksi ja kommunikoimiseksi eri toiminnassa, jotta he voivat kehittyä mahdollisimman pitkälle. Koulutus antaa myös hyvän käsityksen opettajan työhön ja siihen, kuinka sinä voit opiskelija-assistenttina ja opettaja-avustajana olla tukena luokkahuoneessa.

Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun opiskelija- ja opettaja-assistentin koulutuksen kurssimaksu on 1 600,00 euroa sis. ALV. Ennakkomaksu laskua vastaan ​​170,00 euroa sisältäen ALV:n moduulia kohti tai koko koulutus laskua vastaan.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy