Sertifioitu

Ohjelmoija (Javascrip)

Koulutuksesta

Haluatko työskennellä jonkin turvallisen tulevaisuuden? Jos olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta, tämä kurssi on sinua varten.
Saat vankan johdannon perusohjelmoijista (Javascript), josta voit jatkaa ja erikoistua. Käymme läpi osat, jotka ovat yhteisiä kaikille ohjelmointikielille ja mikä on ominaista JavaScriptille. Saat myös tuntea, millaista on luoda jotain visuaalista oikeiden verkkosivustojen muodossa. JavaScriptiä käytetään laajalti IT:ssä ja se on erittäin kysytty. Tämä on ensimmäinen askel uudella IT-urallasi.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun ohjelmoija koulutuksen hinta on 1 165,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 388,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 117,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy