Sertifioitu

Meikkitaiteilija

Koulutuksesta

Jos haaveilet matkustamisesta ympäri maailmaa, työskennelläksesi jännittävissä ympäristöissä luovien ihmisten tiimin kanssa tai haluat työskennellä meikin parissa kauneushoitolassa, tämä koulutus on oikea sinulle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa ja käymme läpi kaiken, mitä tarvitset ennen uutta ammattiasi meikkitaiteilijana. Keskitymme kauneuteen, muotiin ja konsultointiin. Koulutuksen jälkeen sinusta tulee sertifioitu meikkitaiteilija.
Valitset ennen koulutusta mitkä tuotteet ja missä hintaluokassa.
Opit kaikki meikin perusteet sekä työkalut ja tuotteet, joita saatat tarvita työelämässäsi. Oppitunnit sisältävät ne meikkaustekniikat, joita sinulla opiskelijana vaaditaan, jotta sinulla on hyvä perusta seisoa ja sitten valita suunta, johon haluat keskittyä, olipa se sitten kaupassa seisominen, morsiusmeikki, salonki tai muoti ja kauneus.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 7 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Meikkitaiteilijan koulutuksen hinta on 2 367,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 592,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 218,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy