Sertifioitu

Markkinointiassistentti

Koulutuksesta

Markkinointiassistentin tulee olla perusteellinen, luova ja viihdyttävä sekä sisäisesti että ulkoisesti.
Markkinointiassistenttina sinun tulee hoitaa erilaisten markkinointiprojektien hallinnollinen käsittely ja tuottaa markkinointimateriaaleja usein yhteistyössä muiden yritysten, kuten mainostoimistojen kanssa.
Sinulla on monia palloja ilmassa ja sinulla on monipuolinen työ. Työskentelet markkinointitoiminnan suunnittelun, yrityksen asiakasrekisterin hallinnon ja erilaisten markkinointitoimintojen seurannan parissa.
Koulutus alkaa kurssiorganisaatiolla, jossa opitaan miten eri organisaatiot toimivat ja mitä ongelmia voi syntyä. Sitten saat peruskurssin liiketaloudesta ja yrittäjyydestä. Sitten siirrymme markkinointiin ja myyntiin, jotka ovat toimivan yrityksen johtamisen perusosa.
Digitaalinen viestintä eri kanavien kautta yleistyy ja kasvaa päivä päivältä. Käymme digitaalisen viestinnän kautta sen eri kanavien kautta. Lopuksi keskustelemme kuinka kommunikoida sisäisesti ja ulkoisesti sekä suullisesti että kirjallisesti.
Isommassa yrityksessä työskentelet markkinointiosastolla.
Töitä on tarjolla yksityisellä sektorilla sekä valtiossa, kunnissa ja läänissä.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6-8 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Markkinointiassistentti koulutuksen hinta on 1 874,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 375,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 168,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy