Sertifioitu

Markkinaekonomisti

Koulutuksesta

Markkinointiekonomistin koulutus on laaja ammatillinen koulutus, joka käsittelee sekä operatiivista että strategista työtä markkinoinnin parissa. Opit analysoimaan, motivoimaan ja tekemään päteviä päätöksiä. Opit kehittämään markkinointisuunnitelmia, jotka antavat yritykselle parhaat edellytykset saavuttaa hyviä tuloksia kilpailluilla markkinoilla.
Löydät yksityiskohtaisen opetussuunnitelman alta. Jos sinulla on jo koulutus ja tiedot tietyistä ainelohkoista kuten alla, voit koko koulutuksen ilmoittautumisen sijaan tilata moduulit, joilla haluat täydentää nykyistä osaamistasi. Löydät koko kurssivalikoimamme verkkosivuiltamme.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaalissa on jatkuvasti harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit jatkuvasti varmistaa, että olet omaksunut materiaalin hyvällä tavalla.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8-10 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Koulutuksen kurssimaksu on 2 686,00 euroa sis. ALV. Ennakkomaksu laskua vastaan ​​jokaisesta moduulista 384,00 euroa sisältäen ALV:n tai koko koulutuksesta laskua vastaan. 


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy