Sertifioitu

Lifecoach

Koulutuksesta

Olet kiinnostunut työskentelemään Life Coachina eri foorumeilla yksilölle, ryhmälle ja työpaikalla sekä vapaa-ajan alalla, kuten leireillä tai päivittäisissä toimissa. Elämänvalmentajana ohjaat toimintaa opettavasti ja vivahteiksi sekä ohjaat ja välität terveellistä ja terveellistä näkemystä terveydestä. Jotta yksilö voisi tuntea olonsa hyväksi ruumiiltaan ja sielultaan.
Tämän päivän yhteiskunta asettaa meille yksilöinä korkeat vaatimukset, samalla kun pyrimme terveempään ja terveempään elämään kaikissa elämänvaiheissa. Haluat olla mukana ja vaikuttaa yhteiskuntaamme ja työskennellä hyvinvoinnin, ruokavalion, terveyden edistämisen sekä terveen ja hyvän elämänasenteen parissa. Elämänvalmentajan roolissa työskentelet pääosin terveiden ihmisten kanssa, joita on kannustettava elämään terveellisemmin ja alkamaan tehdä terveellisempiä valintoja jokapäiväisessä elämässään tunteakseen olonsa hyväksi.
Koulutuksen painopiste on välittää hyvää ja terveellistä terveyttä ihmiskehon ja psyyken kaikkiin osiin. Saat työkalut, kuten terveyttä edistävän perusruokavalion, kuinka keho toimii fysiologisesti ja psykologisesti.
Perusliikunta- ja liikuntasuosituksia terveiden elämäntapojen ylläpitämiseksi ja kehon toimimiseksi. Stressinhallinnan tuntemus, kehon reagointi stressiin ja stressiin vaikuttaminen eri työkaluilla. Opit käsittelemään kehon eri signaalien toimintaa eri tilanteissa. Esimerkiksi kuinka psyykeen vaikuttaa, kun olemme iloisia, surullisia ja stressaantuneita. Myös kuinka eri hormonit vaikuttavat kehoon.
Työskentelemme viestinnän ja valmennuksen työkaluilla. Keskitytään ihmisten johtamiseen terveellisempään ja terveellisempään elämäntapaan. Käsittelemme myös, miltä Ruotsin terveyssuositukset näyttävät ja kuinka toimia näiden asioiden kanssa alueellisella ja kansallisella tasolla.
Life Coach auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi!
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Lifecoach koulutuksen hinta on 1345,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 336,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 124,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy