Sertifioitu

Lastenhoitaja

Koulutuksesta

Viihdytkö koulutusympäristöissä ja oletko aidosti kiinnostunut lapsista ja heidän kehityksestään ja oppimisestaan? Silloin Lastenhoitajan koulutus sopii sinulle. Lasten kanssa työskentely on tärkeä tehtävä ja vaatii suurta sitoutumista, kun työskentelet aktiivisesti lasten valmistelemiseksi koulun alkuun. Lastenhoitajan tehtäviin esikoulussa kuuluu sekä hoito- että pedagogista työtä.

Tähän koulutukseen ei vaadita aikaisempaa tietoa. Opit kaiken tarvitsemasi koulutuksen aikana. Koulutuksen jälkeen sinulla on oikeus työskennellä lastenhoitajana esikoulussa. Työskentelet sitten esikoulun opetussuunnitelmien mukaan.

Lastenhoitajan koulutus on digitaalista, mikä tarkoittaa, että koulutus koostuu kurssisivun kautta tapahtuvasta oppimisesta, powerpoint-tunneista, ohjauksesta, tallennetuista luennoista. Luet opintojakson elementit itse ja tutkit niitä sitten harjoitusten ja tehtävien kautta, jotka arvostellaan arvosanalla Hyväksytty tai ei Hyväksytty, suorita täydennysmahdollisuudella. Jossain vaiheessa koulutuksen aikana sinun tulee myös käydä 4 viikon työharjoittelu esikoulussa. Päätät milloin haluat tehdä tämän ja järjestät harjoittelupaikan itse. Saat työharjoittelun aikana suoritettavia tehtäviä, jotka myös käydään läpi. Jotta opetus olisi joustavaa ja yksilöllistä, voit käyttää kaikkea kurssimateriaalia vuorokauden ympäri kurssisivulla. Sieltä löydät kaiken oppimateriaalin sekä kaikki harjoitukset ja tehtävät.

Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 25 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Koulutuksen kurssimaksu on 1 538,00 euroa sis. alv. Ennakkomaksu laskua vastaan ​​192,00 euroa sis. ALV per moduuli tai koko koulutus laskua vastaan.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy