Sertifioitu

Kuvataiteilija

Koulutuksesta

Kuvataiteilijan koulutus. Haluatko työskennellä tulevaisuudessa taiteellisella ammatilla? Täällä voit ottaa ensimmäisen askeleen ja saada piirtämisen ja maalaamisen perusteet samalla kun kehität taiteellista persoonallisuuttasi. Koulutuksen jälkeen sinulla on kuvataiteilijan tutkinto ja sinulla on hyvä taiteen tuntemus, josta tulet hyötymään esteettisessä ammatissa.

Voit hakea taiteilijaksi haluamaasi kouluun tai freelancerina.

Koulutuksen aikana saat kokonaisvaltaisen näkökulman luomisprosessiin yhdistettynä teoreettiseen taidehistoriaan.

Koulutuksen tarkoituksena on harjoituksen avulla luoda käytännön kokemusta, joka johtaa vähitellen syventävään visuaalisen suunnittelun tietoon. Jokainen kurssimahdollisuus, jossa on yhteensä seitsemän moduulia, alkaa nykyisen kurssikomponentin perusteiden tarkastelulla. Tämä antaa sinulle edellytykset luovalle oppimiselle mielenkiintoisten, palkitsevien ja interaktiivisten harjoitusten motivaatioksi. Saat myös jatkuvaa ja rakentavaa palautetta, jotta voit kehittyä roolissasi taiteilijana.

Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6-8 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Kuvataiteilijan koulutuksen hinta on 1 209,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 300,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 112,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy