Stressin hallinta

Tietoja kurssista

Tietäminen, mikä laukaisee stressiä ja kuinka keho reagoi stressaavaan tilanteeseen, voi olla tärkeää monella eri elämän osa-alueella. Kurssi opettaa sinulle perusteet erilaisista stressaavista tilanteista, joihin saatamme joutua alttiiksi. Opit myös kuinka kartoittaa stressiä, suunnitella stressitestejä ja kuinka Ruotsin kansanterveysviranomaiset käsittelevät stressiä.

Kurssi on sinulle, jonka haluat syventää tietoasi stressistä ja kuinka nähdä stressin varhaiset merkit ja ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin.

Kurssi kestää noin 16 tuntia.

  • Aloitat kurssin milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Sinä päätät opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

Kurssin portaali

Luet kurssin itse kurssiportaalissamme, kun se
sopii sinulle. Siellä on kaikki materiaali, näytölle tallennetut luennot, elokuvat, kuvat luennoista ja harjoituksista. Sinulla on pääsy kurssille yhden vuoden ajan sen aloittamisesta.

Tuki ja kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai maksamisesta, tavoitat meidät helpoimmin ja nopeimmin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kurser@academyonline.fi Voit myös soittaa vaihtoon 00 ja jättää viestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jos sinulla on kysyttävää itse kurssista ja sen sisällöstä, voit lähettää sähköpostia kurssin vetäjän sähköpostiin kurssin sisällä.

Maksu

Kurssimaksu on 146 euroa sis. ARVONLISÄVERO. Maksu etukäteen.
Kurssimaksu sisältyy hintaan

  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Kurssin todistus

Kurssin todistus

Kurssin suorittamisen jälkeen saat halutessasi todistuksen.

Arvostelut

Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Kurssin suorittamisen jälkeen pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalin valikon lopussa.


Kurssin johtaja
Nimi
Sertifioitu stressi- ja hyvinvointiterapeutti ja valmentaja

Education Made Easy