Sertifioitu

Kommunikaattori

Koulutuksesta

Sertifioidun kommunikaattorin koulutus antaa sinulle viestinnän perusteet ja opastaa luomaan erilaisia ​​viestintäsuunnitelmia ja strategioita kommunikatiivisen työn suorittamiseen.
Koulutuksen aikana saat kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, mitä viestiminen tarkoittaa, ja saat kommunikaatiostrategioita. Koulutus auttaa sinua analysoimaan kommunikatiivisia tilanteita, luomaan strategioita parempaan viestintään, hankkimaan työkaluja viestintäkampanjoiden toteuttamiseen ja pääsemään alkuun käytännössä ja kehittämään viestintääsi edelleen. Saat myös hyvät tiedot eri alustojen käytöstä kommunikatiivisen työn tekemiseen. Jokainen kurssimoduuli sisältää monia erilaisia ​​aineita, jotka sinun tulee hallita kommunikaattorina. Alta löydät yksityiskohtaisen opetussuunnitelman neljälle kurssimoduulille.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaalissa on jatkuvasti harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit jatkuvasti varmistaa, että olet omaksunut materiaalin hyvällä tavalla.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6-8 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Kommunikaattorin koulutuksen hinta on 1 199,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 300,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 112,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy