Sertifioitu

Kirjoittaja

Koulutuksesta

Haluatko lisätä mahdollisuuksiasi saada käsikirjoituksesi julkaisijalta? Sertifioitu Kirjoittaja -koulutus antaa sinulle työkalut menestyäksesi.
Tämä kurssi sinulle, joka haluat kirjoittaa romaanin, novellin, dekkarin, omaelämäkerran tai kirjoja nuorille ja nuorille aikuisille.
Kurssilla opit kirjoitusprosessista ja tarinankerrontatekniikoista. Kurssi sisältää ensimmäisen luvun analyysin, jonka arvo on 145 euroa, ja 10 000 sanan vastauksen käsikirjoituksestasi kurssin johtajalta ja kirjailijalta Ellinor Wikmanilta, arvolla 242 euroa. Opit myös luomaan rutiineja kirjoittamiseen. Koulutuksen tavoitteena on, että saat työkalut kirjailijan työskentelyyn. Kurssi sisältää tehtäviä, joissa keskitytään kirjan käsikirjoituksen suunnitteluun, hahmojesi kehittämiseen, konflikteihin ja toimintaan jne. Nämä tehtävät vievät sinut kirjasi käsikirjoituksen ensimmäiseen luonnokseen.
Koulutus on täysin etäopetusta ja sisältää oppitunteja, lyhytelokuvia ja henkilökohtaista palautetta kaikista tehtävistä. Päätät itse opiskelutahdistasi ja voit aloittaa koulutuksen milloin haluat.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti - Noin 8 viikkoa kokopäiväistä opiskelua

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Kirjoittajan koulutuksen hinta on 1430,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 474,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 140,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy