Sertifioitu

Key account manager

Koulutuksesta

Key Account Manager on koulutus sinulle, joka haluat kehittyä myyntityössäsi ja työskennellä Key Account Managerina, jossa olet vastuussa yrityksen avainasiakkaista. Avainasiakaspäällikkönä hoidat sekä myynnin, asiakaskehityksen että liiketoiminnan ja varmistat jatkuvan kannattavuuden sekä asiakkaalle että yritykselle.
Koulutus antaa sinulle laajan pohjan ja koulutuksen hyväksytyn suorittamisen jälkeen voit aloittaa työskentelyn avainasiakkaiden hallinnassa. Koulutus koostuu 4 kurssimoduulista.

Koulutus kattaa noin 6-8 viikon päätoimiset opinnot.

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Key Account Manager koulutuksen hinta on 1460,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 365,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 134,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy