Sertifioitu

Johtamisen konsultti

Koulutuksesta

Organisaatio- ja johtajuusalan osaamisesi lukeminen ja syventäminen tuo sinulle seuraavat edut:
Ymmärrät enemmän yhteiskuntaa ja kehität kykyäsi orientoitua muuttuvassa maailmassa. Pystyt muodostamaan käsityksen järjestäytyneen elämän ongelmista ja mahdollisuuksista ja pystyt tekemään edullisia yksilöllisiä valintoja.
Opit myös päätöksentekoprosessien ja ryhmätyön perusteet. Saat lyhyen historiallisen yleiskatsauksen ja teoreettisen taustan siitä, miten ihmissuhteet syntyivät ja miten eri ilmiöitä organisaatioissa voidaan näiden teorioiden pohjalta tutkia. Ammattimainen johtaminen lisää tehokkuutta. Kurssi lisää ymmärrystäsi siitä, millaista on työskennellä ja johtaa organisaatiota, ja antaa syvällisen näkemyksen siitä, miten yrityksen elinkaari vaikuttaa johtamistyöhön.
1. Opi tiimin rakentamisen, ongelmanratkaisun ja konfliktien hallinnan perusteet
2. Katso, mikä motivoi sinua ja työntekijöitäsi työelämässä
3. Selvitä, miten eri sidosryhmät näkevät organisaation tarkoituksen ja mitkä muut intressit ohjaavat yrittäjyyden edellytyksiä tehokkuuden lisäksi
4. Kasvata itsetuntemustasi selvittämällä, mikä johtamistyyli sinulla on
5. Valitse oikea organisaatiotyyppi kilpailukykysi ja johtamiskykyjesi perusteella
Koulutuksen tietotavoitteena on, että opit yrityksen henkilöstöjohtamisen perusteet.
Harjoittelun aikana työskentelet harjoitusten ja tehtävien parissa. Tutkintoprojekti ajoittuu opintojakson loppupuolelle ja sisältää kaikki koulutuksessa suorittamasi osat. Tentti todistaa, että olet oppinut HRM-työn perusteet ja ymmärrät organisaatioiden rakenteet ja johtamisen.
Mainittujen alueiden osaaminen on tärkeää palveluiden koordinoinnissa ja antaa sinulle paremmat mahdollisuudet tehdä omia harkittuja päätöksiä liiketoiminnassa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa

Rekisteröinti

Meidän tulee saada ilmoittautumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Jos sinulla on kysyttävää ennen rekisteröitymistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@academyonline.fiMaksu

Sertifioidun Johtamisen konsulttin koulutuksen hinta on 1 425,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 356,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 131,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV.


Hintaan sisältyy
  • Näytölle tallennettuja luentoja ja kuvia
  • Harjoitukset
  • Tehtävät
  • Jatkuva tuki sähköpostitse ja foorumilla
  • Todistusten myöntäminen ja lähettäminen

Pääsy
Sinulla on pääsy koulutuksesi jokaiseen moduuliin yhden vuoden ajan kunkin moduulin aloittamisesta.

Todistus | Diplomi
Suoritetun ja täysin maksetun koulutuksen jälkeen kaikki tehtävät hyväksyttyjen tulosten kanssa, saat todistuksen tai tutkintotodistuksen.

Arvostelut
Olemme herkkiä oppilaidemme arvioille. Koulutuksen päätyttyä pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen arvioon, joka on kurssiportaalissa.

Education Made Easy